Ще пътувате с децата към Сингапур? Имаме едно изключително подходящо предложение за вас.

Петзвездният Shangri-La Hotel Singapore разполага с пет апартамента за неговите малки гости, които са декорирани на базата на различни теми, като "сафари", "космос", "замък", "къща на дърво" и "подводен свят".

Помещенията за настаняване, чиято средна цена е от 815 паунда (около 1822 лева), включват разнообразие от удобства за деца, като тематична телевизия, играчки, специализирани продукти за баня и миниатюрни халати.

Апартаментите предлагат детско меню чрез рум-сървиза, чиито ястия варират от вкусотии с говеждо до сладолед.

За много малки гости хотелът при поискване може да осигури бебешка храна, детски колички и столчета за хранене.

В просторните детски апартамента странните легла са основен акцент, посочва Daily Mail.

В стаята "сафари" леглото се помещава в палатка, а в стаята "къща на дърво" гостите трябва да се изкачат по стълба, за да си починат.

За да бъде завършен интериорът, апартаментите за деца са украсени със смесица от тематични тапети до килими във формата на животни.

Местата за настаняване са предназначени за гости на възраст от 3 до 12 години и се намират в наскоро реновираното хотелско крило на Shangri-La в Сингапур, посветено на семейства.

Всеки апартамент включва две спални и две бани с детска стая, свързвана със стаята на родителите с тунел.

Наред с петте тематични апартамента, има и 19 фамилни стаи с по-традиционно обзавеждане.

За да се забавлява децата, в хотела има модерни закрити и открити пространства за игри с водни пързалки, басейни с топки и мини музикални студиа.