Anantara Kihavah Maldives Villas, разположен на Баа Атол на Малдивите, е най-тагваният хотел в Instagram.

Читателите на списание Luxury Travel Advisor му дават 45 385 гласа, които го нареждат на първото място в класацията.

Той предлага 80 частни вили с басейн - някои от тях кацнали на дървени кокили над водата, а други - разположени на девствен плаж.

Гостите му могат да се гмуркат сред невероятните коралови рифове на световен биосферен резерват, признат от ЮНЕСКО, а един от четирите му ресторанта предлага и да вечерят сред тях.

Тайните екстри, които хотелите предлагат на VIP гостите сиТе са толкова потайни, че дори опитни туристи няма как да знаят за тях, освен ако не ги видят

Според Карл Уебстър, директор PR и комуникации на хотела, към първото място в класацията го водят както подводния му ресторант Sea, така и обсерваторията и площадката за наблюдение на нощното небе, снимки от които често се появяват в Instagram.

Ако и вие имате желание да се тагнете от Anantara Kihavah Maldives Villas, то тогава трябва да знаете, че цените на двойната стая започват от 1 600 долара на вечер, в което се включва и закуска.

Второто място в класацията на най-тагваните хотели в Instagram заема Mandapa, A Ritz-Carlton Reserve, намиращ се в Убуд, Бали.

Той изпреварва Viceroy Los Cabos, разположен в мексиканския курорт Сан Хосе дел Кабо.

Топ 4 завършва с хотел Matilda в Сан Мигел де Алиенде, също в Мексико.