9-ото издание на едно от най-големите икономически събития в страната – Шумът на парите, стартира вчера с панелите Капиталови пазари, Двигатели на растежа и Лични финанси.

Днес продължаваме с тechНологии, Имоти и Банки. Вижте акцентите в тях:

Вторият ден от събитието ще стартира с панел TechНологии.

Освен като един от най-многобройните от гледна точка на лектори панели, тук ще видим и добре познати за страната ни специалисти, като главния изпълнителен директор на Сирма Груп Холдинг Цветан Алексиев и генералния мениджър на Viber за ЦИЕ Атанас Райков.

За да разкаже повече за българския дигитален пазар, поканихме Георги Малчев, управляващ съдружник в Xplora.bg, докато основателят и изпълнителен директор на ebag.bg Иван Александров ще сподели пред нас част от тайните, довели до успеха на най-популярния онлайн супермаркет на българския пазар

На последно място, но може би като един от най-интересните лектори, се очертава и Валентин Найденов, управител на mining.bg, който, освен че ще ни разкаже, също така и ще ни покаже как се добиват криптоваути и как можем и ние да печелим от това.

Дискусията в панел Имоти се очертава като една от най-интересните в 9-ото издание на Шумът на парите - не само заради повишения интерес към вложенията в имоти, но и заради звездното присъствие тази година.

Сред участниците, които ще дискутират актуалните теми в сектора заедно с модератора Иван Велков, са: Полина Стойкова, изпълнителен директор на BULGARIAN PROPERTIES, Иглика Йорданова, изпълнителен директор на Colliers International, и Бисера Пейчева, регионален мениджър София в Планекс Инвест и мениджър Поддръжка на сгради в PLHome.

Изпълнителният директор на ЕРА България Антон Андонов, както и управителите на ARCO REAL ESTATE и ФОРОС, съответно Евгени Василев и Добромир Ганев, ще са останалите панелисти в дискусията.

Пазарът на земеделски земи у нас ще бъде дискутиран с Анатоли Георгиев, изпълнителен директор на Агрион Инвест.

Банковият панел отново ще бъде воден от изпълнителния директор на Кредит Център Тихомир Тошев.

Сред панелистите личат имената на главния оперативен директор на TBI Bank Николай Спасов, Илиан Георгиев, член на УС и главен изпълнителен директор на БАКБ, както и Живко Тодоров, член на УС на ПИБ.

Останалите панелисти тук са: Жулиета Мандажиева, съдружник в адвокатско дружество Точева и Мандажиева, и Екатерина Кирилова, член на Управителния съвет и главен търговски директор на УниКредит Кънсюмър Файненсинг.

Спонсори на конференцията Шумът на парите през 2018 г. са Първа Инвестиционна банка, CSOFT, Philip Morris, SIRMA Group, Градус, ALCOMET, TBI BANK, Admiral Markets, Qatar Airways, Garitage park, Arco Real Estate, Opel, Residential Park Lozen, Aмерикански университет в България, Юг Маркет и Юг Маркет Фонд Мениджмънт, Пощенска Банка, International Hotel Casino & Tower Suites, Amundi asset management, Сосиете Женерал Експресбанк, Mining.bg и Hotel Rila Borovets.

Организационен партньор на събитието е агенцията за връзки с обществеността United Partners.

Медийни партньори на събитието са Novini.bg, Economic.bg, Kaldata.com, Offnews.com, Imot.bg, ФАКТИ, Businessmap.bg, в. Труд и сп. Икономика.