Трима членове на канал за пътуване в YouTube загинаха в Канада миналата седмица, след като паднаха от водопад.

Членовете на влога High On Life плуват в басейна на върха на Shannon Falls в Британска Колумбия на 3 юли, според The ​​Washington Post.

Те се разхождат по ръба на басейна, когато един от влогърите - Мегън Скрапър, се подхлъзва и пада във водата. Двамата й приятели - Райкър Гембъл и Алексей Лях, се втурват да я спасят. Но и тримата са повлечени от водопада и падат от почти 30 метра.

"Светът е загуби много светлина със смъртта им", казва един от членовете на групата High On Life в пYouTube. "Те живяха всеки ден в най-голяма степен. Те застанаха зад позитивност, смелост и живяха най-добрия живот, който съществува. Те споделиха и преподаваха ценностите си на милиони хора по целия свят. "

Какво се случва, след като опитате юфката на смъртта?В нея са стрити 100 люти чушки от сорта Птиче око

Влогинг групата е известна със своите приключенски видеоклипове, често заснети на върха на пропасти.

Те имат повече от един милион последователи на Instagram.

Миналата година Райкър Гембъл и Алексей Лях бяха арестувани и им беше забранено да посещават американските обществени паркове в продължение на пет години, след рискова разходка в националния парк Йелоустоун и екстремно каране на велосипед в националния парк Death Valley.

Съдът тогава разпореди да бъдат премахнати всички социални и медийни постове, документиращи техните "незаконни дейности" в националните паркове.