От началото на летния сезон ви представихме имоти, разположени в курортите Свети Влас и Слънчев бряг, както и атрактивни предложения от Южното Черноморие на страната.

Днес дойде ред и на северния бряг, който е любимо място за почивка на много от нас. Да започнем със Златни пясъци:

Тристаен апартамент в комплекс Ривиера Парк 1/Riviera Park 1

Този стилен апартамент е разположен в модерна сграда ново строителство от 2007 г. в тихата част на курорта.

Площта му е 80.80 кв. м и се намира на пети етаж, заради което открива панорамна гледка към морето и близката гора.

Жилището включва коридор, хол с трапезария и кухненски бокс, 2 спални, отделна баня с тоалетна, голяма тераса, към която всички стаи на апартамента имат излаз.

То е оборудвано с нови луксозни мебели по поръчка и техника - микровълнова, готварска печка, аспиратор, керамични котлони, хладилник, пералня, климатик и телевизор във всяка стая.

Жилището разполага с интернет, кабелна телевизия и СОТ. В цената на апартамента е включено и паркомясто. Годишната такса за поддръжка е 350 евро. В комплекса има 24-часова охрана с видеонаблюдение и ограничен достъп за външни лица.

La Mer Residence/ Ла Мер Резидънс в к.к. Чайка

La Mer Residence/ Ла Мер Резидънс, разположен на първа линия в курортния комплекс "Чайка", се намира в близост до няколко закътани плажа и на 4 км от курортите Златни Пясъци и Св. Константин и Елена.

Намиращият се на тих склон комплекс е заобиколен от зеленина и плаж. Уникалната му архитектура максимално оползотворява даденостите на района, предоставяйки панорамни гледки към околностите и морето.

Общият брой на апартаментите е 147, като те са разпределени в четири блока на по девет етажа, които са обслужвани от пет асансьора и три подземни паркинга. На този етап имате възможност да избирате между апартаменти с една и две спални.

Цената на апартаментите варира, в зависимост от големината, етажността и гледката, която се разкрива от тях. Жилищата се продават завършени до ключ, необзаведени. Годишната такса поддръжка възлиза на 12 евро/кв.м.

Двустаен апартамент в комплекс Фортуна Кейп 4/Fortuna Cape 4

Ситуиран в модерния комплекс Фортуна Кейп 4/ Fortuna Cape 4, имотът открива прекрасни панорамни гледки към морето, залива и града.

Комплексът осигурява на собствениците и гостите си три плувни басейна, фитнес зала, открит паркинг, поддръжка на общите части, контрол на достъпа.

Жилището е с южно изложение и площ от 48 кв.м. То включва дневна с кухненски бокс, напълно оборудван с всички необходими електроуреди и маса със столове за хранене, мека мебел и телевизор, климатик, една спалня, баня с тоалетна и душ-кабина.

Апартаментът е климатизиран, подсигурен е с алармена система и предлага окабеляване за интернет и телевизия. Годишната такса за поддръжка е 8 евро/кв.м.

Жилище с две спални на първа линия в Балчик



Имотът се намира на първа линия, на крайбрежната пешеходна зона на Балчик, в близост до яхтеното пристанище и Ботаническата градина.

То се отличава с качествено обзавеждане и панорамна гледка към морето.



Апартаментът е с площ от 240 кв. м, от които 165.14 кв. м апартамент и 75 кв. м тераса. Състои се от хол, две спални и две бани с тоалетни. Продава се напълно обзаведено.



На разположение на собствениците и гостите в Supreme Beach Apartments е сезонен открит басейн, ресторант и бар.

Двустаен апартамент в комплекс „Оазис Бийч Ризорт“




Апартаментът е разположен в модерен комплекс ново строителство, в близост до Камчия и село Близнаци. Жилището разполага с всички необходими мебели и техника както и с прекрасна гледка към гора и басейн.

Апартаментът е с площ от 42.40 кв. м, разпределени между хол с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и тераса.



Изложение на имота е изток - юг. Годишната такса поддръжка на комплекса 8 евро на кв. м.



Той предлага 3 басейна, 2 детски басейна, детска площадка, фитнес, тенис на маса и билярд, барбекю, 24 часа охрана и безплатен паркинг.

Още атрактивни морски предложения можете да намерите на сайта на BULGARIAN PROPERTIES - водещата агенция за градски и ваканционни имоти.