Полска компания пусна бира, която съдържа “вагинална млечна киселина от секси модели на бельо”.

Меко казано странната напитка е създадена от пивоварна на име Order of Yoni, намираща се във Варшава.

Името на пивоварната означава женски първичен полов орган в превод от санскрит.

„Представете си жената на вашите мечти, вашия обект на желание. Нейната харизма, чувствителност, страст. Сега вече можете да опитате как е на вкус, да почувствате нейния аромат, да чуете нейния глас”, пише в уебсайта на компанията, предава британският таблоид The Sun.

„Сега си представете как тя ви прави страстен масаж и нежно шепне всичко, което искате да чуете. Сега освободете фантазиите си и си представете, че всичко това може да бъде намерено в битилка бира”, добавят от производителя.

Потребителят на име Грогор Мажевски не е особено впечатлен от бирата, посочвайки, че цената е висока (5.6 евро) и за толкова пари човек може да си купи бутилка вино.

„Хората ще опитат от любопитство, но не мисля, че ще придобие редовно присъствие на масата на любителите на бира”, казва той.

Външният вид не е всичко. Секс куклите се въоръжават с интелектWMDOLL е един от водещите производители на кукли с еротично предназначение, а отскоро предлага на своите клиенти и

Промоционалното видео на бирата изобразява голяма кафява бутилка и снимка на рус модел по бельо на име Паулина. „Вие пиете есенция от Паулина”, гласи придружаващият напдис.

Основателят на компанията Войтек Ман описва процеса на приготвяне на напитката. Гинеколози взимат вагинални проби от техните „секси” модели Паулина и Моника и изолират бактерията в лабораторна среда.

На уебсайта на пивоварната грее и надпис „Тайната на бирата лежи в нейната вагина”.

„Използвайки високотехнологична микробиология, изолираме, изследваме и приготвяме бактерията от вагината на уникална жена. Батктерията лактобацилус предава женските черти, привлекателност, благодат, блясък и инстинкти в бира и други продукти, превръщайки ги в танц с прекрасна богиня”, казва той.