Обадете се на вашите Таня и Роузи и се подгответе за най-епичното пътуване на момичетата "Мама Миа" в живота си.

Това може да ви струва "пари, пари, пари" (бел. ред. от песента на АББА Money, Money, Money), но когато видите маршрута, ще бъдете повече от готови да ги похарчите.

Един съвсем нов седемнощен круиз от Star Clippers ще ви позволи да откриете вашата Дона и да разгледате някои от местата, където е сниман филмът Mamma Mia и продължението му Mamma Mia! Here We Go Again.

Лодката ще спре на остров Скопелос - емблематичното място в Mamma Mia, и параклисът на Агиос Йоанис в Кастри, където Софи се ожени във филма.

Гостите могат да се изкачат по 110-те стъпала до върха, за да посетят параклиса и да се насладят на гледката, след което да продължат към сводестите каменни порти на Вила Дона.

Кастани - уединеният плаж, на който Таня пее Does Your Mother Know, също е на Скопелос.

Круизът също така се отправя към Скиатос, където е очарователното старо пристанище - мястото, където се срещат тримата бащи за пръв път.

Малките мръсни тайни на големите круизни корабиГолемите круизни кораби наподобяват плаващи острови, оборудвани с всякакви удобства

Star Clipper е 170-местен пътнически модерен кораб, който плава по Средиземно море със собствена вятърна енергия, а двигателите рядко се използват, ако изобщо се наложи.

И точно както казва Софи в новия филм - "Животът е кратък, светът е широк, искам да създам спомени" - каква друга причина ви трябва, за да резервирате пътуването си?

Просто се уверете, че сте взели слънчевите очила, защото, Super Trouper, това гръцко слънце ще ви изненада.