През последните години културата на така наречените "къщи на колела" набира все по-голяма популярност сред почитателите на почивката сред природата.

Колко приятно е да се отдалечим от претъпканите градове, смога, шума от колите и т.н.

Днес ще ви представим няколко луксозни къщи на колела, които да ви вдъхновят да започнете да заделяте пари точно за подобна покупка.

1. Morelo PalaceРазкошна къща на колела, която е построена на базата на шасито на камион Iveco. Дължината на малкия дворец е 11 метра.

Във вътрешността му има всичко необходимо – добре оборудвана кухня, кабинет, спално помещение и тоалетна с душ.Цената на кемпера варира между 160-300 000 евро.

2. Vario Perfect Platinum

Оказвайки се във вътрешността на този кемпер, трудно ще повярвате, че сте в къща на колела. Интериорът е в стил хай-тек.

Има голям хол и спалня, добре оборудвана кухня с места за сядане. Тоалетната също не отстъпва по комфорт на традиционната.Основният коз на Vario Perfect Platinum са движещите се сегменти, с помощта на които се увеличава вътрешното пространство. Този кемпер може да бъде закупен на цена до 690 000 евро.

3. Futuria Sports+SpaОсвен базово помещение, тук има цели три стаи за обитаване и гараж за суперкола. На борда на кемпера има дори собствен басейн. Най-евтината комплектация струва половин милион евро.

4. Concorde CenturionОснова на този разкошен дом е Mercedes Actros с 422 к.с. двигател. Оборудването е стандартно. Истинска гордост на този кемпер са висококачествените материали на изработка.

5. Magellano Edition 1Още една къща с движещи се сегменти, базирана на шасито на Mercedes Actros. Предлага огромен салон, който е разделен на две помещения. В режим лагер страниците се издърпват и жилищното пространство сериозно се увеличава.

Цената на автомобила стартира от 680 000 долара.


Това е камион, в който бихте искали да пренощувате Предлага оптимални условия за почивка по време на път


6. Ketterer ContinentalАко не сте имали причина досега да хвърлите поглед на вътрешността на Ketterer Continental, то вие нямате представа какво означава разкош в къща на колела. Тук имате пространство на воля. Спалнята и зоната за релакс са по-големи от някои апартаменти.Второ, материалите на изработка са качествени и скъпи. Цената на тази къща стартира от 850 000 евро.

7. Marchi Mobile Elemment PalazzoТази къща на колела е доста авангардна. Носи званието истинската „перла“ на европейското машиностроене в областта на кемперите. Струва 3 млн. евро.