Представяме ви лекторите, които ще вземат участие в 10-о издание на Шумът на парите:

Анатоли Георгиев има над 20-годишен опит в областта на продажбите и управлението на компании и екипи. Започва своята професионална кариера през 2002 г. като регионален мениджър Продажби в „Германос“.

Преминава през различни ръководни позиции в компанията и през 2008 г. е номиниран за търговски директор. От 2009 г. до 2013 г. е главен директор „Продажби – Магазинна мрежа” на втория по големина мобилен оператор в България, „Глобул“.

През 2012 г. е назначен за търговски и маркетинг директор на „Агрион Инвест“, а година по-късно развива търговската мрежа на „Дойче телеком“ в Албания.

От началото на 2017 г. е изпълнителен директор на „Агрион Инвест“. Анатоли Георгиев е съавтор и издател на една от най-продаваните български книги за личностно развитие и мотивация „Моделът на успеха 22 или как да успеем в България“.

Завършил е Университета в Сиатъл, има магистърска степен по бизнес администрация (МВА), специалност Финанси и Финансов мениджмънт.Повече за събитието можете да намерите на https://profit.bg/forum/ или във Facebook.