Мисълта за летния отпуск, който е все още далеч, ви депресира?

Знаем как да спасите настроението си. Трябва ви пътуване зад граница.

Нека ви дадем 10 предложения за края на май или началото на юни.

Албания
Една от най-загадъчните европейски страни. Не е твърде популярна сред туристите, което е плюс. Освен това крие куп природни и архитектурни красоти.

Аржентина
Танцува ви се танго? Време е. Отправете се към тази красива и вълнуваща страна, богата на старинна архитектура и шумни забавления.

Търсете испански колорит в Кордоба. Потресаващи пейзажи ви очакват в Патагония.

Виетнам
Тази страна предлага не само разкошни плажове, но и удивително красиви национални паркове. Не бавете екскурзията до Виетнам!

Гранада
Островна държава в Карибско море, която е истинско райско местенце. Тук ще си отдъхнете от суетата на големия град.

Ще се наслаждавате на красотата на природата, ще се разхождате из тропически гори, ще се къпете във водопади и ще се гмуркате, ако вие е по душа.

Йордания
В тази страна ви очакват приключения – например сафари из живописните пустини, къпане в Мъртво море, запознанство с кораловите рифове на Червено море.

Петра? Готови ли сте за древния град?

Макао (Китай)
Това е азиатският Лас Вегас – предлага микс между европейска, китайска и американска култура.

Визите за българи за Тайланд - безплатни до майMaya Beac

Перу
Древната цивилизация на инките е вълнуваща. Искате ли да усетите джунглата в Амазонската равнина? А да се излежавате на красиви плажове? Перу ви зове.

Фиджи
На това място преди време Меган Маркъл и принц Хари си организираха романтична почивка. Плажовете са белоснежни, горите – вечнозелени, лагуните – лазурно сини.

Филипини
Почивката на Филипините е идеален вариант за туристи. Флората и фауната на тази страна привличат вниманието на пътешественици от цял свят.

Очакват ви екзотични мегаполиси, колониална архитектура, но има риск от природни катаклизми.

Ямайка
Ямайка ще ви даде всичко необходимо, за да се отпуснете. Това е слънчева страна, в която отново ще усетите вкуса на живота и ще задълбочите любовта си към регето.