Каквато и да е температурата навън и каквито и да са вашите очаквания по отношение на дизайн, специфична температура или възможно най-чистия въздух, Daikin създава климата в дома ви точно според вашите нужди.

Горещо е. И независимо от дъждовете, става все по-горещо.

Но това, че летните температури стават все по-тропически, не ни притеснява, когато можем да си починем у дома, а да разполагаме с климатизация е най-доброто решение за охлаждане.

И не само за охлаждане, но и за създаване на идеален климат за всеки.

Широката гама решения на Daikin са индивидуални, както са и нуждите на клиентите

Вземете например Ана – тя предпочита температура от 22.0°C и нейният климатик Daikin Emura я осигурява перфектно.

Но не само комбинацията от контрол на температурата, лесното използване и изключително тихата работа са това, което убеждава Ана. Тя е влюбена в модата и красивия дизайн. Така че фактът, че Daikin Emura е един от най-добре изглеждащите климатици, също е важен за нея.

Александър, от друга страна, е любител на техниката. По професия той е инвеститор, но винаги е в крак с най-новите технологии и се интересува от възможностите, предлагани от един интелигентен дом.

Той също има предпочитана температура и знае точно как да си я подсигури – с климатика Daikin Stylish, съчетаващ дизайн, smart технологии, с енергиен клас А+++ и интелигентен контрол.

Петър обича прохладната си къща. 20°C – това е неговата предпочитана температура през лятото. Петър е много загрижен за околната среда. За него също е важно да има ниска сметка за електроенергия, при това с бюджетно решение за климатик.

Ето защо Петър избира Daikin Sensira с технологията Bluevolution – така намалява въздействието върху околната среда и се наслаждава на прохладно лято.

Решенията на Daikin: така индивидуални, както и вашите изисквания

С Daikin ще намерите широка гама от климатични системи. Всеки климатик може да се контролира индивидуално. Можете да избирате между стенни тела, тела за подов или скрит монтаж.

Можете да избирате между различни дизайни и капацитети според размера на стаята, която искате да климатизирате. Просто казано, Daikin създава идеалния климат, точно за вас.

Изберете вашето решение на www.daikin.bg/airconditioners.