Кевин Дюрант - една от най-големите звезди в NBA, обяви през уикенда, че ще подпише договор с отбора на Бруклин Нетс за сумата от 164 млн. долара в рамките на 4 години.

По този начин Дюрант слага точка на успешния си престой в отбора на Голдън Стейт Уориърс, където спечели две титли.

Няколко дни преди да гръмне новината, Дюрант е продал своето имение в Малинбу, Калифорния, за сумата от 12.15 млн. долара, съобщава изданието Architectural Digest, цитирано от CNBC.

Баскетболистът листна имота за продажба през април за сумата от 13.49 млн. долара (или под наем за 70 хил. долара на месец).

Преди около година Дюрант плати за придобиването на къщата сумата от 12.05 млн. долара.

Имотът, чиято площ достига 320 кв. метра, включвайки четири спални и шест бани, се намира на Broad Beach, по информация на Los Angeles Times.

Къщата разполага с „високи тавани” и „френски дъбови подове”, по информация на Architectural Digest, и наскоро е премоделирана.

Имотният пазар в ЛА страда от прекалено много скъпи именияЛос Анджелис има един специфичен проблем – прекалено много скъпи имения са обявени за продажба, което провокира главоболия за строители и брокери на недвижими имоти

Имотът разполага още с кухня, трапезария, библиотека и стая за мултимедия. Освен всичко друго, къщата има собствен асансьор, който обслужва и трите ѝ етажа.

Всекидневната, която е оборудвана с камина, стъклени стени, стъклен покрив, тераса с джакузи, разполага дори с баня с прозрачна стена, предлагаща гледка към Тихия океан.



снимки: Instagram/jamesbondst