Полицията в САЩ предупреди хората, че изхвърлянето на наркотици в тоалетната може да създаде алигатори пристрастени към метамфетамина.

От полицейското управление в Лорето, Тенеси, направиха този коментар, след залавянето на наркопласьор, докато се опитвал да изхвърли метамфетамина си в тоалетната.

След като нахлули в дома му полицаите установили, че той се опитва да пусне в тоалетната 12 грама метамфетамин и няколко приспособления за употреба на наркотици, пише Independent.

На мъжа са повдигнати няколко обвинения за притежание и разпространение на наркотици и унищожаване на доказателства.

От полицията на шега обявиха, че неговите действия могат да доведат до създаването на алигатори пристрастени към метамфетамина в Алабама.

Историята на Франк Лукас беше превърната във филм с участието на Дензъл Уошингтън

В пост във Facebook, който впоследствие бе изтрит, от полицейското отделение призовали: “Хора, молим ви да не изхвърляте наркотиците си в тоалетната.

“Когато изпращате нещо по тръбите на канализацията то се озовава в пречиствателните станции.

“Служителите им се гордеят с това, че пречистват водата, но те наистина не са подготвени за метамфетамини.”

“В тези преливни басейни често има патици, гъски и други птици и потреперваме при мисълта какви биха могли да ги свършат стимулирани от метамфетамина.

“Нещо повече, ако водата достигне достатъчно далече бихме могли да създадем и алигатори пристрастени към метамфетамина в Шоул Крий и в река Тенеси в Северна Алабама.“