След като сме изхарчили част от средствата си в летни забавления и удоволствия, идва времето за по-разумни и премерени дейности, с които да си гарантираме натрупване на средства за следващите вълнуващи изживявания.

Вече всички усещаме, че лятото е към своя край и лежерните дни на плажа отстъпват място на бизнес срещи и дела. От мисли за това къде да почиваме и на кой плаж да изпием любимия си коктейл, в главата ни започват да се въртят по-сериозни въпроси за работа, училище, бизнес, финанси и как да организираме средствата си, за да се справим с нарастващите нужди.

Чрез избора на правилната банкова карта можете да получите финансовата свобода сами да управлявате приходите и разходите си чрез предлаганите изключителни предимства, привилегии и награди. Нужно е само да проучите възможностите, които има на пазара и да отсеете точните за Вас.

Продуктите и решенията на Mastercard® правят ежедневните търговски дейности, като пазаруване, пътуване, управление на бизнеса и финансите по-лесни, по-сигурни и по-ефективни. Освен това свързват в една добре работеща мрежа потребителите, финансовите институции, търговците, правителствата и компаниите в над 210 държави.

Успешното сътрудничество между Mastercard® и Fibank за пореден път дава възможност на клиентите на технологичната компания и на банката да се насладят на невероятни предложения.

В периода 09.09.-31.10.2019 г. можете да се възползвате от промоционални условия по кредитни и дебитни карти от Mastercard, издадени от Първа инвестиционна банка.

Улеснете ежедневието си и осъществявайте разплащанията си спрямо Вашите нужди, насладете се на изключително удобство и финансов контрол, плюс приемане навсякъде по света на Вашата карта от Mastercard.

По-добрите условия, от които можете да се възползвате в периода на кампанията, при издаване на промоционални кредитни карти включват: без такса годишна поддръжка на картата за първата година и без лихва за първите 4 отчетни периода.

В допълнение, получавате и атрактивен кешбек от всяка покупка, безплатна застраховка при пътуване в чужбина, застраховка „Злополука“ – покрита от ПИБ през първата година, отстъпка в https://www.booking.com и множество други предимства сред които и 45 дни гратисен период.

Ако предпочитате да разчитате на собствени средства при разплащания, то безконтактната Debit Mastercard е правилният избор. Издадена в периода на промоцията, картата е освободена от такса за поддръжка през първата година и

предоставя възможност за теглене без такси от банкомати на всички банки в България.

Картите Mastercard от Fibank са сигурен партньор при Вашите лични и бизнес пътувания, “shopping” терапии или неочаквано възникнали разходи. Кампанията за издаване на промоционални карти е подходящ момент да сложите в портфейла си надежден помощник и да си осигурите спокойствие за нови начинания.