Водещи лидери и предприемачи пристигат в София в края на ноември, за да споделят успехи, неуспехи, идеи, методологии и съвети за бързо и безболезнено развитие на бизнеса.

SEE GROWTH SUMMIT е регионално събитие за стимулиране развитието на предприемачите, което ще се проведе за първи път в България на 26 ноември, благодарение на Капитал и Организацията на предприемачите (Entrepreneurs' Organization) на Югоизточната Европа.

Събитието, което ще се проведе в рамките на един ден, ще събере на една сцена известни автори на бизнес литература, експерти които се занимават с бизнес развитие и изтъкнати предприемачи, които ще споделят своите открития и опит за изграждането на по-добра стратегия, маркетинг, продажби, операции, финанси и лидерство. Всички сесии са създадени с цел присъстващите да си отговорят на трудни въпроси, да открият пътища за справяне с предизвикателства, да намерят нови хоризонти за растеж, прогрес и успех.

Форумът ще даде практически знания и инструменти на предприемачите от Югоизточна Европа, с които присъстващите могат да направят ясно дефинирани крачки по пътя на разрастване на техния бизнес още на следващия ден. Следвайки мисията на ЕО, GROWTH SUMMIT е платформа, ексклузивно за предприемачи, която цели да трансформира живота и работата на тези, които са в основата на трансформацията на света. Събитието има за цел да обогати живота на предприемачите, чрез взаимно споделяне на знания и опит, възможност за нетуъркинг и разбира се много забавление.

Сред лекторите, които ще вземат участие в събитието са основателят на Trivago - Ролф Шромгенс, изпълнителния директор на Empower Capital – Елвин Гури, д-р Реджи Чандра, главен изпълнителен директор на Rhythm Engineering, и много друг. Анди Клейтън, създателя на акселетаторската програма на ЕО по света, която дава инструментите на бизнеси под 1 милион долара годишен приход в рамките на 1 година да го надхвърлят, ще направи мастър клас в който ще представи методологията на всички, които искат бърз растеж до 1 милион, 10 милиона, 100 милиона и нагоре.

Събития като GROWTH SUMMIT са важни за предприемачите, защото в повечето случаи те създават бизнес, заради страст по идея, иновация, продукт или услуга, а това не винаги върви с пакет от знания, техники и умения за ръководене на цял бизнес.

„Започнах PR бизнеса си, защото страстно се занимавах с комуникации и връзки с обществеността. Бях инженер и имах нулеви познания за това как се управлява един бизнес. Страстта бе моята движеща сила, но ми отне дълги години и безкрайни грешки, за да се науча как успешно да ръководя бизнеса си. Ние от Организацията на предприемачите за Югоизточна Европа, заедно с Капитал, решихме да създадем това еднодневно събитие за всички, които са започнали бизнеса си ръководени от страстта или друга причина, и искат да се развиват бързо, учейки се от грешките на предприемачи, които вече са извървяли този път“ сподели Мария Гергова-Бенгтссон , президент за Югоизточна Европа на Организацията на предприемачите (Entrepreneurs' Organization).

Регистрация с отстъпка може да направи всеки тук до края на октомври. След това влиза в сила стандартната цена.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/681888678955652/

Партньори на събитието са PwC, ОББ, JEREMIE Bulgaria, Vivacom, BVCA

Маркетинг и комуникационен партньор: United Partners