Реновиран двуетажен автобус предлага уникално изживяване на туристите, избрали да отседнат в него.

Возилото Leyland Titan от 1964 г. е превърнато в удобно място, в което могат да се настанят до шестима души срещу 162 евро на нощ в Ceridwen Center в Уелс.

Отвън синият автобус е с веранда, а отвътре с изненадващо просторен интериор, включващ дневна зона и кухня на приземния етаж. Там се намират и зона за хранене, и тоалетна.

На горния етаж има две двойни спални, които предлагат невероятна гледка към околността, пише Daily Mail. Вижте го във видеото от Instagram:

Автобусът, за чието обновяване са нужни 12 месеца, се намира в биологично стопанство, което предлага редица уникални места за настаняване, като преустроени хамбари, юрти и екошушулка.

На мястото има и магазин, в който се продават местни продукти и занаятчийски изделия, както и бар.

13 начина да спестите пари, докато сте на ваканцияНе е задължително ваканцията да ви излезе твърде солено

Ceridwen Centre е изграден на базата на екологичните принципи и е фантастична ваканционна дестинация с разнообразни места за настаняване, подходящи за всички възрасти и бюджети, вариращи от еко-шушулка за двама, през пет юрти до просторна селска къща за 19 души.

Когато се резервират заедно, Ceridwen Centre може да побере 60 души и тъй като е заобиколен от 40 декара биологични земеделски земи, той е спокоен и идеален за всичко - от семейни тържества до холистични бягства.

Leyland Titan e двуетажен автобус, произвеждан главно за пазара в Обединеното кралство между 1927 и 1942 г. и между 1945 и 1969 г.

Впоследствие той се появява и в други страни, като Австралия, Ирландия, Индия, Испания, Южна Африка и т.н.