Кои са най-продаваните имотни комплекси за отминаващата година? Отговорът на този въпрос ни даде агенцията на годината BULGARIAN PROPERTIES.

Оттам уточняват, че през годината близо 90% от сделките с имоти са именно за ново строителство.

1. Park View Residence в кв. Банишора е номер едно в продажбите тази година. Строителството напредва, а 2/3 от жилищата вече са продадени. Цените на наличните за продажба апартаменти започват на цени от 63 956 евро.

Park View Residence, чийто акт 16 се очаква през лятото на 2021 г., предлага на бъдещите си обитатели вътрешен двор със зони за отдих, детска площадка и фитнес на открито, подземен и надземен паркинг, просторни входни пространства, фоайета и входове, достъпни за хора с увреждания - всички условия за комфортен и спокоен живот сред динамиката на големия град.

Намира се на пешеходно разстояние от метростанция, спирки на градския транспорт и всички ежедневни удобства. Строителството на комплекса е поверено на ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ.

2. Modera Residence за втора поредна година е сред големите шампиони. Комплексът се намира в кв. Витоша и строителните дейности приключват. Само до края на декември в комплекса можете да закупите двустайно жилище на промоционална цена.

Modera Residence е разположен на тиха и спокойна улица, пряка на бул. Симеоновско шосе, с директен достъп до самия булевард, в края на квартал Витоша.

Комплексът залага на така нареченото „зелено строителство”, което означава не само енергийна ефективност, но и озеленяване на прилежащите площи и изградена паркова среда, близост с природата.

Вътрешният му парк е решен с максимално много зеленина - 6 декара двор с алеи, пейки, голяма детска площадка. Това е свободна зона от автомобили, като всички коли ще са в сутерените.

Теренът на юг от комплекса в посока Витоша не подлежи на високоетажно застрояване, което гарантира запазването на простора и панорамната гледка към планината.

3. AMur Residence - в този стилен комплекс с удобно разположение до бул. България вече се влюбиха десетки наши клиенти. Последните двустайни жилища в проекта са на цени от 67 017 евро, а тристайните се предлагат на цени от 91 962 евро.

Сградата е разположена на тихата ул. Мур, която същевременно е на метри от бул. България и осигурява удобен достъп до него.

Локацията е една от най-търсените в столицата – встрани от натоварения автомобилен трафик и с бърз достъп до всички градски удобства и до центъра на София.

Бъдещите обитатели ще се наслаждават на професионално аранжирани зелени площи с пейки и детска площадка във вътрешния двор на сградата, а на партерно ниво ще се помещават три магазина, един от които за хранителни стоки от веригата CBA.

Вижте всички най-продавани комплекси ново строителство в София