Добре, повечето от нас обичат шоколад, но дали е достатъчно, за да отидете на тематичен круиз?

Ако го искате, вашият кораб тръгва на 16 април 2020 г. Всички на борда!

Eurochocolate, който се смята за най-големия международен фестивал на шоколада, се обединява с Costa Cruises за осемдневен шоколадов круиз.

Круизният кораб с капацитет от 3780 души ще отплава от град Чивитавекия, след което ще спре в Генуа, Барселона, Палма де Майорка, Малта и Катания.

На всяка от тези спирки ще има атракции с тема шоколад, включително музея на шоколада в Барселона. Гостите също ще имат възможност да посетят шоколадови майсторски класове и работилници за шоколадови бонбони, както и дегустации, разбира се.

Шоколадовото изживяване започва веднага след като се качите на борда с приветствен комплект от вкусни подаръци и джаджи на тема шоколад. На борда ще намерите шоколадова скулптура и изобилие от шоколадови предложения в менюто.

Мениджърът на Costa Cruises Карло Шиавон казва, че целта е да предложат на пасажерите си уникални преживявания, каквито досега не са правени.

А за тези от нас, които не могат да си позволят подобен круиз, можем да се утешим, като си направим тава с шоколадови бисквитки, поне.