Когато човек търси любов, понякога е готов на всичко.

30-годишният Марк Рофе е олицетвортение на това.

След като няма връзка в продължение на повече от година, той решава да потърси любовта по нестандартен начин – рекламирайки себе си чрез билборд.

Вместо да работи по въпроса чрез профила си в Tinder, Рофе решава да купи рекламна площ с размер 3 на 6 метра за сумата от 425 паунда.

Ходът му се оказва печеливш, тъй като само за 24 часа получава цели 124 запитвания, предава metro.co.uk.

Големият билборд се намира в Манчестър, Великобритания, като на него има снимка на Рофе с надпис „Сами ли сте? Срещайте се с Марк.“

Марк споделя, че избрал нестандартния начин да рекламира себе си, защото искал да се разграничи от тълпата и да по този начин да изпъкне.

„Потърсиха ме над 100 души. За съжаление, половината бяха мъже, но това все пак ме ласкае. Без приятелка съм от повече от година, като много от моите приятели се ожениха или са в дългогодишни връзки. Опитах с приложения за запознанства, но те просто не работят за мен, поради което реших да пробвам нещо по-различно“, казва Марк.

Марк Рофе, Източник: SWNS

Билбордът престоява една седмица в центъра на Манчестър, като за периода е видян от около 462 хил. водачи на автмобили. Марк посочва, че е избрал Манчестър, тъй като е един от големите градове във Великобритания и се намира в близост до мястото, където е живял.

Марк, който се шегува със себе си, че е е целуван от повече от три жени, работи в маркетинга, като настоява, че неговата собствена кампания е нещо напълно реално.

Самотата в Китай произведе огромна индустрия за домашни любимциПреди 1994 година, притежаването на куче е било строго забранено в Пекин, тъй като се смятало за „буржоазно забалвение”

Описвайки себе си като „екстремно красив и скромен“, Марк е пуснал и уебсайт, където желаещите да се срещат с него могат да подават молби. Всичко това обаче не е безплатно, като мъжът е стартирал краудфъндинг кампания, за да финансира начинанието си.

Той се надява с парите да опъне билборди със себе си в Дъблин, Единбург, Бирмингам, Кардиф, Лийдс, Шефилд, Портсмут, Бристол и Лондон.