Националната академия за недвижими имоти към НСНИ обявява онлайн модулно обучение за брокери на недвижими имоти с включен изпит за придобиване на професионална квалификация и за получаване на Държавно свидетелство за владеене на професията "Брокер на недвижими имоти", признато от МОН за издаване на Европейски професионални карти.

Обучението ще се проведе от 19 юни до 12 юли 2020 г. в рамките на 84 учебни часа и 13 модулни дисциплини. Лекторите са университетски преподаватели и специалисти практици с над 15 години стаж.

Вижте програмата ТУК.

При успешно завършен курс и при желание от страна на курсистите НСНИ може да съдейства в процеса на намиране на работа по професията в агенции, членове на сдружението.

ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ ТУК.

Краен срок за регистрация и заплащане - 18 юни 2020 г.

Ранна регистрация до 16 юни включително:

Такса: 456.00 лв. крайна цена

Такса за членове на НСНИ: 340.00 лв. крайна цена

Късна регистрация от 17 юни до 18 юни включително:

Такса: 506.00 лв. крайна цена

Такса за членове на НСНИ: 390.00 лв. крайна цена

Цената включва 10-дневно обучение, обработка на документи за допускане до изпит, провеждане на изпити по теория и практика, оценяване, издаване на държавно свидетелство или удостоверение при успешно положени изпити.

Обучението ще се проведе през онлайн платформата Zoom. Всички участници ще получат линк за свързване преди стартиране на занятията.

Изпитът ще се проведе на място в София.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ: тел. 0899923070 - Юлия Недялкова, специалист политики и бизнес развитие