21-годишната Бел Делфин печели парите си по доста нетрадиционен начин. Голяма част от доходите ѝ са генерирани от публикуването на голи снимки и видеа в платформата за възрастни OnlyFans.

По-рано тя нашумя и след като реши да продава бурканчета, пълни с вода, с която се е къпала, срещу „скромната“ сума от 30 долара.

Делфин обясни пред Гардиън, че „доста хора ѝ писали, че биха пили водата, с която се къпе“. Ето защо тя се замислила и решила да бутилира и продава тази вода.

„Голяма щастливка съм. Правя щури неща и след това гледам как хората реагират на тях“.

Като например YouTube звезда, който купува водата, не защото е фен на Бел, а защото иска да направи видео, което да се хареса на аудиторията му. Записът показва как той прави макарони със сирене, използвайки и водата, с която тя се е къпала.

Казахстански бодибилдър се ожени за своята секс куклаСватбата трябваше да се състои през март, но бе отложена заради пандемията от коронавирус

Само преди месец звездата от OnlyFans показа скрийншот от доходите си от последния месец пред Insider. Сайтът продължава да печели популярност сред пълнолетната аудитория, което ѝ носи невероятните 1.2 млн. долара.

21-годишната еротична звезда вече има близо 2 млн. последователи в YouTube и 1.6 млн. в Twitter. Акаунтът ѝ в Instagram бе изтрит, след като започна да предлага водата от банята си, въпреки че разполагаше с 4.5 млн. последователи.

Делфин също така предлага и ексклузивно съдържание само за потребители на Snapchat, за което обаче иска по 2 500 долара на месец.

На Коледа пък тя зарадва феновете си в OnlyFans, като пусна първото си порно видео.

Пред Insider тя разказва, че е напуснала училище на 14-годишна възраст и известно време е работила като бавачка.

„Да, виждам доста негативни коментари към това, което правя, но когато видиш 100 подобни – вече не ти пука“, обяснява тя.

За всяко успяло момиче като мен има и хиляди, които не се справят толкова добре, завършва тя.

В OnlyFans днес могат да се намерят видеа и снимки на 450 000 пълнолетни дами, част от които са еротични танцьорки или компаньонки, които не могат да упражняват професията си в момента, заради пандемията от COVID-19.