Университет за порно актьори отвори врати в колумбийския град Меделин, съобщава Daily Mail.

Учебното заведение е създадено от местната порно актриса Алехандра Омана Руиз, която е по-известна със сценичния си псевдоним Амаранта Ханк.

Целта ѝ е да образова прохождащите актьори в порно индустрията и да им даде шанс за по-успешно кариерно развитие.

Амаранта Ханк е бивш журналист, а началото на нейната еротична кариера започва, след като губи футболен бас.

Условието на облога е да се съблече чисто гола за местно списание, ако любимият ѝ футболен отбор Депортиво Кукута успее да се класира в елитната дивизия на колумбийското първенство.

Фотосесията се радва на широка популярност, което кара Алехандра Руиз да зареже журналистическото поприще и да навлезе в света на филмите за възрастни. Тя твърди, че никога не е съжалявала за избора си.

Сега тя е готова да предаде част от богатия си опит на своите по-млади колеги. В порно университета, който отвори врати през май тази година, се провеждат различни курсове, конференции и дори практически сесии на живо.

Амаранта Ханк не уточнява дали тя самата участва в тях или играе единствено ролята на ментор.

Занятията се провеждат в един от известните еротични клубове в Меделин. Актьорите могат да научат повече за това как да разпознават фалшивите "продуценти" и как да създават качествени еротични сцени и сюжети.

Типичният "уъркшоп" продължава девет часа, като в него, освен опитната Амаранта Ханк, участва и нейният колега Рамон Номар, който съкщ е сред популярните имена в бранша. Неговата презентация е посветена на сценичния имидж и избора на професионална "специализация".

Образователната програма подготвя дамите за "предизвикателството да бъдеш порно актриса в едно мачо-общество".

Ханк, която твърди, че има зад гърба си сцена с 12 различни партньори в един и същи снимачен ден, решила да създаде своя порно университет след десетките запитвания в социалните мрежи, отправени от нейните фенове и от други, по-млади актьори.

Те се интересували от това как да започнат своята кариера и как да пробият в конкурентната среда на еротичната индустрия.

Популярността на новата образователна институция е толкова голяма, че Алехандра Руиз вече обмисля идеята за отваряне на "филиал" в колумбийската столица Богота.