Индийски фермер постави на нивата си плакат на бившата порно звезда Съни Леоне, която сега се изявява във филмови продукции от Боливуд.

На плаката Леоне е по бански, а причината за неговата постъпка не е защото фермерът е огромен неин почитател.

Тъй като земята ни се намира близо до главен път, докато минават, селяните гледат нашата реколта и изпитват завист, казва 45-годишният фермер Ченчу Реди.

За да се предпазим от хорската завист, предишни години поставяхме плашила и глинени съдове, които приличат на човешка глава, но нищо не помагаше и трупахме загуби.

След това ни хрумна нова идея, отидохме в магазина, където ни принтираха плакат на модел, който сега стои пред нашата земя.

На плаката също така има надпис, който гласи: “Хей, не плачи и не ми завиждай!”

Сега селяните, които прекосяват полето, се заглеждат по плаката, докато преминават. Тази година реколтата е много по-добра и нямаме никакви проблеми, казва фермерът, който отглежда зеле и карфиол.

Реди не смята, че е нарушил някакъв закон, свързан с благоприличието.

Той също така не мисли, че плакатът му би трябвало да притеснява селскостопанската администрация или полицията. “Те никога не си правят труда да идват в нашите полета, за да се запознаят с нашите проблеми. Защо да имат нещо против?”