Сам по себе си, The Langham в Ню Йорк е наистина страхотен хотел.

И то преди да видите какво се крие зад вратата на стая 1101.

Разположен на Пето авеню, The Langham отдавна приветства взискателни гости, които търсят настаняване в шикозни стаи с изглед към хоризонта на града.

Хотелът обаче иска да се увери, че както гостите, така и дневните му посетители ще имат възможността да се насладят на гледка от най-добрата точка. А това е Sky Terrace.

Единственият начин да посетите Sky Terrace, заедно с неговия ресторант Ai Fiori със звезда Мишлен, е като се регистрирате в основния ресторант на втория етаж на хотела.

От там ще получите ключ за стая, който ще ви отведе с асансьора до 11-ия етаж. След това просто трябва да го използвате, за да отворите 1101 и да влезете в оазиса.

„Sky Terrace е уникално изживяване, достъпно както за гостите на хотела, така и за местните вечерящи, което демонстрира две от най-добрите характеристики на нашия хотел - нашите просторни стаи за гости и нашите несравними гледки към града “, казва управляващият директор на мястото за настаняване Ричард Бюсиер пред Travel + Leisure.

"Ние сме партньори на Ai Fiori, откакто отворихме The Langham. Това разширение на нашето партньорство е много вълнуващо и всички ще го харесат," допълва той.

Шест невероятни хотела на първа линия, към които да се отправите това лятоНезависимо дали търсите семейно забавление, уединена романтика или гастрономическа наслада: тези шест хотела, разположени на морския бряг - край тюркоазени води и меки слънчеви целувки, са перфектният избор за лятна почивка

Отвъд гледките към Пето авеню и Емпайър Стейт Билдинг, ресторантът предлага и луксозно меня от шеф Лорън ДеСтено, включително лятна версия на лазаня. Гостите се насърчават да останат за десерт и да опитат произведенията на сладкарката Рейчъл Панчо и колкото се може повече коктейли на лятна тематика.

А за тези, които не искат забавлението да свършва, хотелът дори добавя нощувка в The Langham към менюто на ресторанта.

Избралите тази опция ще бъдат насочени към екипа за обслужване на гостите на хотела, който ще потвърди цената, ще предостави ключ и нощен комплект Langham Pink, който включва четка и паста за зъби, комплект за бръснене, гребен и #LovingLangham маска за сън.

Вижте повече за престоя в ресторанта и хотела тук.