Руанда е известна с това, че е с едно от най-ниските нива на корупция - не само в Африка, но и в света.

Това определено привлече много големи инвестиции към африканската държава, а обвинени в корупция в последните години бяха министри и дори министър-председателят на страната.

Въпреки това, днес около 40% от населението на Руанда живее в бедност. Има обаче и такива, които се радват на луксозен начин на живот.

В това число влиза синът на президента на страната Пол Кагаме. Най-големият му син Иван в момента е в Борда на директорите на агенцията за инвестиции на държавата.

Той е успешен предприемач, а повечето си време прекарва в САЩ, където е завършил и висшето си образование. 31-годишният Кагаме наскоро си е купил имот в Бевърли Хилс, като е платил за него 6.9 млн. долара. Продавач по сделката е ски легендата Линдзи Вон.

Безос счупи рекорд с покупката на нов имот в Бевърли ХилсНай-богатият човек в света се е споразумял да плати 165 млн. долара за имение, проектирано за холивудския филмов титан Джак Уорнър


Имението, което е описвано от Dirt като вила от европейски тип, е построена през 50-те години на миналия век, но е след основен ремонт в последните години.

Тя разполага с четири спални и шест бани, като жилищната й площ е 510 кв. м.