Мечтаете да напуснете работа, да се преместите на отдалечен остров и да водите прост живот?

Сега имате реален шанс да го направите.

През януари управата на град Бароу в Англия публикува обява за работа, която включва управление на The Ship Inn и грижа за други части на остров Пиел.

Това е малък остров, който се намира на около 800 метра от брега на Фърнис в Бароу на Фърнис.

Работата е придружена с 10-годишна концесия за The Ship Inn, така че ще имате достатъчно време да опознаете мястото, посочва T+L.

Според BBC кръчмата е на около 300 години. А човекът, който поеме задачата да се грижи за нея, ще бъде обявен за "крал на Пиел". „Традицията гласи, че всеки нов стопанин се обявява за „крал на Пиел“ на церемония, на която включва трон, шлем, меч и алкохол", според Градския съвет на Бароу.

Хавайски поток замириса на бира, оказа се, че има 1.2% алкохолно съдържаниеВсеки, който пътува до Хаваите за удоволствие, не може да бъде винен, ако изпие едно-две питиета на тропическите острови

„Има нещо невероятно специално в остров Пиел, това със сигурност е място, което еблизо до сърцата на много хора в Бароу и по-широкия район“, посочва съветникът Ан Томсън, ръководител на местните власти. „Освен да управлява The Ship Inn, кандидатът ще трябва да поддържа други части на острова, включително неговия малък къмпинг", допълва тя.

Пиел е малък и много изолиран остров, който предлага срещи с много диви животни и исторически руини за изследване. Теристите могат да стигнат до него посредством кратко пътуване с ферибот, но само от април до септември.

Редица промени и подобрения предстоят на острова от 2022 г. нататък, а новият стопанин му "крал" ще трябва да се грижи за кръчмата през активния сезон и да е подготвен за периодите на затишие, когато няма да има никакви посетители.

Ако това ви звучи добре, можете да кандидатствате тук.