След две години в дигитален формат, 13-ото издание на Шумът на парите отново се завръща пред публика.

Събитието, организирано от Profit.bg, ще се проведе присъствено на 7 юни 2022 г. в Sofia Event Center.

И тази година топ мениджъри и експерти ще очертаят възможностите, които бизнесът има за развитие и инвестиции, както и факторите, които обуславят личното ни финансово спокойствие.
В откриването на икономическия форум ще вземе участие министърът на финансите Асен Василев.
На публиката организаторите предлагат пет дискусионни панела:

• Банки
• Устойчиво развитие
• Лични финанси
• E-Commerce
• Имоти

Накъде ще се движат лихвите по кредитите и депозитите и готови ли са българските банки за влизане в еврозоната - това са само част от темите, които ще бъдат засегнати в първия панел от Шумът на парите 2022.

Устойчивото бъдеще - възможност или предизвикателство за бизнеса? Как една компания да излезе победител в битката за квалифицирани кадри? Тези и други въпроси ще бъдат засегнати в новия за конференцията панел – Устойчиво развитие.

По време на дискусията с тема Лични финанси ще бъдат обсъдени въпроси, като как да победим инфлацията и да управляваме парите си при повишаващи се лихви. Ще чуем експертни прогнози за движението на цените на валутите, суровините и криптовалутите.

Панел E-Commerce ще представи най-новите тенденции при онлайн пазаруването, а участниците в него ще дадат полезни съвети по теми, като сигурност и защита на личните данни, дигитални портфейли, предпочитания на потребителите и други.

Ще продължи ли поскъпването на имотите у нас? На този и много други въпроси, касаещи сектора, пък ще отговорят участниците в имотната дискусия.

Билети за Шумът на парите 2022 можете да откриете на https://ticketstation.bg/bg/e10274-the-sound-of-money-2022.

Програмата на събитието ще намерите на https://profit.bg/forum/

Шумът на парите 2022 се организира с подкрепата на Пощенска банка, Инвестбанк, Уникредит Булбанк, Обединена Българска банка, Амунди, TBI Bank, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Arco Real Estate, Schneider Electric, Планекс Инвест, MyFin, LENO, DHL, БАКБ, Фронтекс Интернешънъл, Coca-Cola HBC Bulgaria, CloudCart, Philip Morris Bulgaria, TBI Buy, УНИКА и Кеш Кредит.