Световното първенство по футбол в Катар наближава. Остават точно 90 дни. “Най-великото шоу на Земята” стартира на 20 ноември. Специално по случая ще бъде отворена фен зона в Международния финансов център на Дубай.

Построеният за целта „Футболен парк“ ще бъде открит на партера на Gate Avenue и ще бъде дом на ресторанти със звезди Мишлен. Ще имате иконом и ще ви посрещне портиер. Това е модерна възможност за феновете, които искат да гледат мачовете със стил.

Входните такси за специалната фен зона ще бъдат съобщени на 15 септември, когато стартира и системата за резервации.

Почитателите на футбола ще могат да се настанят на седящи места на открито, за да гледат на внушително голям екран любимия си спорт. Изживяването се организира от Art Dubai Group, търговско публично и частно партньорство, което притежава и управлява някои от най-успешните културни събития в региона, в партньорство със специалистите по развлечения Hoko Agency.

Това събитие ни дава възможност да предложим на нашите гости уникално и първокласно преживяване, каза Салех Ал Акраби, главен изпълнителен директор на DIFC Property Management.

Заедно с нашите партньори ние ще гарантираме, че изживяването на The Football Park ще бъде толкова легендарно, колкото и самата игра, допълва той.

По думите му, Футболният парк ще се доближава като изживяване до това да си на самия терен, пише The National News.

Гостите ще имат достъп до ексклузивна зона на открито, където ще могат да изкушат небцето си с най-добрите кулинарни постижения, включително ястия от реномирани ресторанти Michelin Guide Dubai.

Луксозни салони с личен иконом ще бъдат на разположение за корпоративните гости.

Катар 2022: Всичко, което трябва да знаете за Световното по футболТрудно е да си представим по-малко подходяща нация, която да бъде домакин на Световното първенство по футбол през 2022 г. – чест, предоставена на Катар през 2010 г.

Гледането на футбол ще бъде допълнено от специален портиер, оптимално позициониран салон, а ла карт хранене с премиум пакет напитки, услуга с шофьор и опция за гледане на мачовете със знаменитост или бивш футболист.

На този етап това е втората фен зона, която ще бъде създадена в Дубай, специално за Световното първенство в Доха.

Ирландската верига пъбове McGettigan's също ще бъде домакин на специална фен зона в Dubai Media City Amphitheatre. Тя е планирала да инсталира най-големия външен тв екран в ОАЕ. Билетите за този парк ще струват 50 дирхама (26,50 лв.), а преживяването включва още музика на живо и дейности за цялото семейство, включително VIP сепарета и маси за пикник.

Други зони за фенове, предназначени за Световното първенство, ще бъдат разположени в Coca-Cola Arena и пристанището на Дубай, въпреки че подробности все още не са обявени. Дубай и Абу Даби изглежда са готови да спечелят от лесния достъп до Доха за Световното първенство през 2022 г., което е само на 45 минути полет.