Disney+ пусна нов трейлър за "Мандалорианецът". В него се вижда как героят на Педро Паскал - Дин Джарин, и Грогу, станал известен като бебето Йода, се събират отново и се отправят към следващото си приключение.

В рамките на късометражното представяне на третия сезон на хитовия сериал от вселената на „Междузвездни войни“ също така става ясно, че главният герой ще се върне на планетата Мандалор в опит да изкупи вината си, след като в края на втория сезон свали шлема и показа лицето си пред външни на ордена си хора, съобщава Engadget и припомня, че Дин е член на религиозна секта, наречена "Деца на стражата", която смята подобно действие за сериозно прегрешение.

Докато Дин се справя с последствията от решението си, Новата република се бори, а капитан Карсън Тева предупреждава: "Там се случва нещо опасно. И когато то стане достатъчно голямо, за да действате, ще бъде твърде късно."

Трейлърът също така показва и един много по-вещ в контрола на Силата Гроуг.

Disney+ пусна първия тийзър за сериала на миналогодишното изложение D23 Expo, като показа на феновете на франчайза "Междузвездни войни", че едни от любимите му образи отново ще се съберат в третия сезон. Но новият трейлър ни дава представа за това, с което ще се сблъскат Дин и Грогу.

Така че, още малко търпение. Първата серия от новото приключение ще бъде достъпен за стрийминг в Disney+ от 1 март.