Апартаментът, обитаван от Кендъл Рой, изигран от Джереми Стронг, в хитовия сериал на HBO „Наследници“, се продава на цена, подобаваща на династията Рой - 29 милиона долара, съобщава New York Post.

Триетажното жилище на East 88th Street в Ню Йорк от последния сезон на сериала е с площ малко над 500 кв. м.

Пет спални, четири бани, панорамна гледка към Сентрал Парк, огромно вито стълбище и частен асансьор са част от характеристиките на апартамента.

Sean Hemmerle

Той идва с 325 кв. м външно пространство – на практика частен парк в Манхатън, където средната площ на апартамент е 68 кв. м. По-голямата част от това пространство е 195 кв. м тераса на покрива на жилището, която гледа към града.


Sean Hemmerle

50-етажната сграда е завършена през 2021 г. и е най-високата на север от East 72nd Street, което я прави една от най-високите в Upper East Side. Повечето апартаменти в сградата са продадени.


Апартаментът, обитаван от брата на Кендъл, Роман Рой, изигран от Киърън Кълкин, също е на пазара – за 38 милиона долара. Двуетажният комплекс е на Amsterdam Avenue в Upper West Side. Жителите на квартала съдиха строителните предприемачи за височината на сградата, която е 52 етажа, което я прави най-високата в квартала. Съдия постанови, че 20 етажа трябва да бъдат премахнати от сградата, но апелативен съд отмени решението и разреши продажбите на жилищата да започнат.

Дъщерята на Бил Гейтс купи пентхауса на Луис Хамилтън за 51 млн. долараМасивният имот е в предпочитан от знаменитости манхатънски квартал

И други луксозни апартаменти, показани в Succession, се появиха на пазара през последните години. Апартаментът от над 600 кв. м на бившата съпруга на Кендъл Рой, Рава, изиграна от Натали Голд, беше обявен за продажба през 2021 г. за 23,3 милиона долара. Огромният комплекс Hamptons, представен в третия сезон на сериала като дом на милиардера инвеститор Джош Арънсън, изигран от Ейдриън Броуди, беше продаден за 45 милиона долара през 2021 г.

Въпреки че нетното богатство на семейство Рой никога не е споменавано в сериала, Forbes изчисли, че богатството на Лоугън Рой би било 18 милиарда долара, което би го поставило близо до стотния най-богат човек в света.