Един от най-слушаните летни хитове в TikTok "One Margarita", се сдоби с горещ клип с участието на супермодела Синди Крауфорд.

Песента на TikTok рапърката That Chick Angel е ода за силата на маргаритата като афродизиак, който сваля задръжките с всяка глътка, пише CNN.

В клипа Крауфорд пресъздава култовата реклама на Pepsi Super Bowl през 1992 г., в която посещава прашен автомат в универсален магазин, за да си вземе и изпие едно студено Pepsi, докато две малки момчета буквално остават с отворена уста и не отлепят поглед от секспилните й форми.

В "One Margarita" жадната Крауфорд изскача от спортна кола с разрошена коса, в търсене на студена напитка.

Тя зашеметява посетителите на мексикански ресторант, като бързо изпива цяла маргарита (приготвена, разбира се, с Casamigos, марката текила, съоснована от съпруга ѝ Ранде Гербер), преди да бъде избутана от кадъра от That Chick Angel, известна още като Angel Laketa Moore, комик и водеща на подкаст, която стои зад новия хит.

@saucysantana

One Margarita Saucy Remix Official MV OUT TMRW‼️‼️‼️

♬ original sound - Saucy Santana

А през 2021 г. супермоделът отново пресъздаде рекламата – в същия бял потник и дънкови къси панталонки, във фотосесия за набиране на средства за детската болница American Family в Медисън, Уисконсин, където брат ѝ се е лекувал от левкемия.