Ела Дарлинг е на 37-години и живее в Остин, САЩ.

На 21 постъпва на първата си работа – служител в библиотека, която отговаря на висшето й образование, разказва Insider.

Извън професията си, която за повечето хора може да звучи скучно, Ела има и странично занимание.

От 18-годишна тя се занимава с моделство, затова решава да си намери втора работа за уикенда. Наемат я за няколко голи фотосесии, а след това получава предложение да се снима в порно.

„Опитах и преживяването ми хареса. Режисьорите, с които работех, се отнасяха към мен почтително и с уважение, а освен това печелех около три пъти повече на час, отколкото в библиотеката. През 2009 г. се преместих в Лос Анджелис, за да стана порнозвезда на пълен работен ден“, разказва Ела.

Очарована от новите технологии, пет години по-късно тя започва да снима 3D порно с виртуална реалност на специална камера. Става първата VR camgirl в света.

Поколението Z не иска секс – нито по телевизията, нито в кинотоТе предпочитат сюжети с добрите стари платонични отношения, а не откровени сексуални изживявания

Днес тя използва инструменти за изкуствен интелект като ChatGPT, чрез които управлява бизнеса си и печели повече.

„През октомври 2020 г. стартирах акаунт в OnlyFans. За първи път можеха да ме наемат директно за онлайн преживяване. Макар че по-голямата част от съдържанието ми е безплатно, таксувам различни услуги, включително едночасови сесии по Skype, в които правим всичко - от секс до разговори за живота. Предлагам изпращане на текстови съобщения, които могат да включват сексуална тематика. Плащат ми и за изпращане на гласови съобщения и снимки, а хората ми оставят бакшиши като благодарност за безплатните ми видеоклипове“, разказва Ела.

В акаунта си има 3300 абонати и около 20 платени клиенти седмично. Активностите с тях й отнемат от 10 минути до няколко часа.

„Да бъдеш виртуална приятелка на повикване може да бъде изтощително“, признава младата жена.

„От мен се изисква да запомням подробности за постоянните клиенти и да измислям вълнуващи фантазии, за да ги правя щастливи. Емоционалният труд при този вид работа често се пренебрегва, но е най-трудната част от работата.“, допълва тя.

„Порно за отмъщение“. Как се бори законът със споделянето на интимни кадриБританската организация Revengepornhelpline съветва жертвите никога да не се паникьосват, а още по-малко да се опитват да избягат от проблема

След като се занимава с това в продължение на 14 години, започва да се чувствам на ръба на бърнаут.

Отваря акаунта си в OnlyFans и вижда много заявки, но не смогва да отговори на търсенето на клиентите, които искат вниманието й по толкова уязвим и интимен начин.

Затова Ела се обръща към инструментите за изкуствен интелект, които да събудят вдъхновените й за работа. През пролетта тества безплатната версия на ChatGPT като опитва да формулира текстови отговори за различните фантазии на клиенти.

„Използвах ChatGPT, за да ми помогне да измислям отговори, защото понякога мисленето какво да кажа и как да го направя вълнуващо може да бъде изтощително. Но бързо разбрах, че ChatGPT има ограничения и не иска да пише за секс или еротично съдържание“, разказва тя.

Затова сменя подхода – предлага на ChatGPT ключови думи към фантазията и после добавя сексуалните аспекти. Например, ChatGPT пише история за приятели, които играят Dungeons & Dragons, а Ела добавя сексуални сцени към нея В резултат, работата й се съкращава с около 60%.

„Лесно мога да напиша сексуални сцени, но създаването на разказ за моите клиенти изисква време и усилия“, допълва тя.

Човекът, който заряза футбола, за да стане порно актьорЙовинела решава

Сега прави снимки и записва видеоклипове с телефона или компютъра си, и използва HitPaw - инструмент с изкуствен интелект, който подобрява качеството на този вид ресурси.

„Ако клиентът купува продукт от мен, искам да съм сигурна, че му давам това, за което плаща - внимание към детайлите и висококачествени снимки или видеоклипове, което води до повече постоянни клиенти.

Когато нямам нищо ново за публикуване, преглеждам стари снимки, които съм правила преди години. Редактирам ги с този инструмент, за да повиша качеството и след това ги публикувам или продавам“, признава Ела.

Една от най-популярните й услуги е провеждането на разговори по Skype. Хората плащат 200 долара за 10 минути секси чат или 200 долара на час за обикновени чатове.

„Всички мои клиенти си поръчват по няколко сесии, така че можем да прекарваме часове в чата всеки месец. Трудно е да запомня всеки детайл от нашите разговори и обичам да си припомням подробности, когато говорим отново, защото това кара клиентът да се чувства специален.

Затова изтеглих приложение с изкуствен интелект, наречено Krisp, което генерира стенограма и резюме на разговорите в Skype. Препращам клиента към тези бележки, преди да разговаряме отново“, доволна е Ела.

Тя е лошо момиче и изкарва по 1.2 млн. долара на месецПоредната звезда, която заряза училището заради по-висша кауза

Този инструмент струва 9 долара на месец. Той не само й спестява време, но й помага да подобри качеството на работата, което води до по-голяма ангажираност от страна на клиентите.

„Когато клиентите ми поръчат едночасов разговор, транскрипцията му може да достигне до 20 страници.

За да си припомням бързо детайли, използвам инструмент с изкуствен интелект, наречен AskYourPDF, който взема транскрипциите и ми предоставя чатбот в реално време.

Мога да попитам за това, което се съдържа в разговорите. Например, ако разговарям с клиент и искам да си спомня къде е ходил на почивка, мога да попитам инструмента и той незабавно ще сканира транскрипцията и ще ми каже отговора“, споделя създателката на порно съдържание.

Да бъдеш интимен с даден човек, особено онлайн, изисква много умствена енергия, категорична е тя и признава, че има дни, в които не се чувства на 100% ангажирана с клиента.

За да не си проличи това, на помощ идват безценните инструменти с изкуствен интелект, чрез които Ела може да работи с повече клиенти и да им осигурява високо качество на изживяването, за което си плащат.