В дигиталния свят, в който живеем, смартфонът се е превърнал в неизменна част от ежедневието, а Vivacom се грижи за своите потребители, така че да са свързани навсякъде и по всяко време. Това е възможно с неограничените мобилни планове Unlimited, с които клиентите получават неограничено количество минути за разговори и SMS-и, неограничени мегабайти мобилен интернет и пълноценно 5G изживяване в най-голямата 5G мрежа в България*. С плановете Unlimited комуникацията става по-лесна и достъпна от всякога, защото свободата на общуване никога не е била толкова близо.

През март Vivacom има страхотно предложение за всички, които искат да общуват неограничено. Потребителите, които заявят някой от Unlimited плановете заедно с Vivacom 5G смартфон, ще получат 50% отстъпка от месечната такса на плана за първите 6 месеца. Специалните цени на плановете за всеки избрал достъпния Vivacom 5G смартфон за промоционалния период са -  Unlimited 10 за 16.49 лева на месец, Unlimited 100 за 20.49 лева на месец, Unlimited 300 за 24.99 лева на месец или  Unlimited MAX само за 32.49 лева на месец.

А за всички клиенти на фиксирана услуга от Vivacom, телекомът има още по-голяма отстъпка от цените за промоционалния период -  Unlimited 10 за 13.99 лева на месец, Unlimited 100 за 17.49 лева на месец, Unlimited 300 за 20.99 лева на месец или Unlimited MAX само за 27.99 лева на месец.

 Vivacom 5G смартфон се превръща във все по-търсено устройство с отлично съотношение цена-качество. Моделът съчетава класически, елегантен дизайн и голям 6,52-инчов IPS HD+ дисплей. В комбинация с плановете Unlimited телефонът предоставя безкрайна свобода на общуване на супер скорост в най-голямата 5G мрежа в страната. Има 8-ядрен процесор, гарантиращ ефективна производителност при различни натоварвания. Със 128GB вградена памет и 4GB динамична RAM памет устройството предлага достатъчно пространство за съхранение на файлове и снимки, направени с отличната 50-мегапискелова камера с изкуствен интелект. Vivacom 5G смартфон има голяма и издръжлива 5000 mAh батерия и поддържа NFC технология за безконтактно плащане, което го прави още по-удобен за ежедневните нужди.

* Най-голямо покритие на 5G мрежа след сравнение по публично достъпна информация към 14.11.2023 г. за покритието на операторите по брой населени места и курорти. Повече на vivacom.bg

Платено съобщение от Vivacom