Балансът между качествена, бърза и стабилна интернет връзка, може да бъде истинско предизвикателство за потребителя. Но не и когато говорим за оптичния интернет на Vivacom – най-качественият в България . Връзката от най-ново поколение на телекома успешно съчетава тези три характеристики, гарантирайки на потребителите едно наистина страхотно преживяване. От гледането на филми с кристално ясно качество, през светкавично споделяне на големи файлове и наистина ниското времезакъснение по време на видео игрите – оптичният интернет на Vivacom е подходящ за всеки тип домакинство.

Този месец Vivacom има специално предложение за всички нови и настоящи клиенти – високоскоростен оптичен интернет в комбинация с иновативната ТВ платформа EON с 50% отстъпка за първите девет месеца с пакет EON LIGHT и за първата една година с EON FULL и EON PREMIUM.

Ключово предимство на оптичния интернет на телекома е, че няма ограничения в използването – без значение от броя, потребителите могат да се свържат едновременно и да се възползват от максималната скорост на връзката. „Нашият интернет е отличен избор за всеки, който търси светкавична интернет свързаност от най-ново поколение. И доказателството за това е отличието, което получихме за абсолютно най-качествения интернет в България от QUIDAL“ – коментира Любомир Малоселски, директор Продукти и услуги във Vivacom.

Медалът за качество е в резултат на независимо пазарно проучване на International Certification Association GmbH (ICERTIAS), сред потребителите на интернет услуги в България. „Това отличие е от изключително значение за нас, защото това е и оценката на българските потребители за високото качество на интернет услугата ни“, споделя още Малоселски.

Повече подробности за FiberNet и специалната оферта може да видите на vivacom.bg.