Къде в София няма да има вода на 31 май?

869
Къде в София няма да има вода на 31 май?

© Pixabay

Планови ремонти на Софийска вода налагат спиране на водоподаването в определени райони на столицата на 31 май. Вижте къде:

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Илия Георгов“ в жк. „Обеля“ II се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 241, бл. 243, бл. 234, бл. 233, бл. 231, бл. 232, бл. 229, бл. 236, бл. 239, бл. 238, бл. 237.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дико Илиев“ ъгъла с ул. 106 пред входа на 140 СОУ.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Химитлийски проход“ в жк. „Гоце Делчев“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Химитлийски проход“, ул. „Чужденец“, по ул. „Метличина поляна“ от ул. „Химитлийски проход“ до ул. „Деян Белишки“ и бл. 48.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Химитлийски проход “ ъгъла с ул. „Метличина поляна “.

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант до бл. 22В в жк. „Сердика“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Камен Андреев“ от ул. „Гюешево“ до ул. „Охридско езеро“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Гюешево “ ъгъла с ул. „Камен Андреев “.

Във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. 23 в жк. „Обеля“ 1  се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 4, ул. 21, ул. 22, ул. 23, ул. 24, ул. 25, ул. 26.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ефрем Чучков“ ъгъла с ул. 4.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Рачка“ в жк. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Рачка“ от ул. „Народен герой“ до ул. „Паскал Тодоров“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Рачка“ ъгъла с ул. „Долно село“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Реката“ в с. Чепинци се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Реката“ от ул. „Радост“ до ул. „Георги Никифоров“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Реката“ срещу №25.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Резньовете“ в местност „Гърдова глава“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Резньовете“ от ул. „Чукар“ до ул. „Панчарица“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Резньовете“ ъгъла с ул. „Чукар“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, съобщават от пресцентъра на Софийска вода.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg