BULPROS присъединява в групата си SAP интегратора Beam

526
BULPROS присъединява в групата си SAP интегратора Beam

Водещата българска технологична компания BULPROS присъединява в групата си интегратора на SAP решения за управление на бизнеса Beam. С тази сделка дружеството се разраства като засилва техническата си експертиза в посока консултации, внедряване и поддръжка на SAP системи.  

Основаната през 2014 г. Beam е специализирана в консултациите, внедряването и поддръжкатa на SAP решения, с фокус в автомобилната индустрия, производството и финансовия сектор. До момента Beam и BULPROS си партнират в проекти именно във финансовия сектор, а обединяването им е естествено развитие на тяхното партньорство.

Разширяването на екипа на BULPROS с допълнителни SAP компетенции е от стратегическо значение за компанията, тъй като допълва портфолиото за предлагането на дигитални решения към корпоративни клиенти на основните пазари за компанията.  

Beam е шестата компания, присъединена в групата на BULPROS след нейното основаване през 2010 г. Експанзията на дружеството продължава, след като през последните години то претърпя мащабно разширяване с покупката на няколко български и международни фирми. 

„Радваме се да посрещнем Beam в семейството на BULPROS. От самото създаване на компанията именно стремежът към развитие и усъвършенстване ни е мотивирал да се превърнем в една от най-бързо развиващите се ИТ компании. Сега, заедно с екипа на Beam, ще увеличим техническите си компетенции в областта на SAP решенията и ще разширим портфолиото си с още по-богат спектър от услуги. Фокус е цялостното дигитализиране на бизнеса и подобряване преживяването на потребителя чрез изграждането на интелигентни и иновативни технологични решения.“ допълва Ивайло Славов, Изпълнителен директор на BULPROS. 

“Щастлив съм, че Beam се присъединява  към   BULPROS - компания с изключително добра репутация в сектора на информационните технологии. Динамичното развитие на технологичния сектор в България през последните години изисква по-различен от досегашния подход към бързо променящата се бизнес среда.

Сделката с BULPROS ни позволява да преминем към следващ етап в развитието на нашата компания, като първите положителни резултати са вече налице. Поради сходствата в културата на компаниите спойката между екипите се случи изключително бързо. Уверен съм, че съвместната ни работа  ще доведе до устойчиво развитие и повече добавена стойност за клиентите през следващите години. ” сподели Иван Кюркчиев, съдружник в Beam.  
 
BULPROS е глобална компания с фокус върху успешната дигитална трансформация на своите клиенти и партньори. Тя е една от най-бързо развиващите се технoлогични компании според докладите на Deloitte „Technology Fast 50 in Central Europe“ и „Technology Fast 500 in Europe, Middle East, and Africa“, изследването на McKinsey “The rise of Digital Challengers”, както и според престижните класации Inc. 5000 Europe и Financial Times 1000 Europe и др.                                                         
 
Пазарните предложения на BULPROS включват решения в сферата на дигитализацията на компаниите, киберсигурност, облачни услуги и услуги за поддръжка, технологични услуги и продажби. Компанията притежава широк обхват от компетенции в различни сфери с фокус в секторите финансови услуги и застраховане, професионални услуги, телекомуникации, производство, здравеопазване и търговия на дребно.  
 
BULPROS оперира на европейските и глобални пазари с над 1300 служители, работещи в 20 офиса в Европа и Северна Америка.  
 
BULPROS е установила успешни партньорски отношения с редица компании от Fortune 500 IT като: Cisco, Microsoft, IBM, Unisys, VMware, Siemens, T-Systems, SAP, Hortonworks, Oracle, Red Hat etc. BULPROS е съосновател на Българската асоциация за иновации, бизнес услуги и технологии, член на Американската търговска камара и на Немската Аутсорсинг Асоциация. 

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Коментари

SIXCO
# 0
18:01 | 23 January 2020
ГОТОВО МОЕТО ТЕСТИМОНИ, ДОБРИЯ ДЕН МОИТЕ ХОРА НА БЪЛГАРИЯ ИЗПИТВАНЕ ЗА КАК ИЗПОЛЗВАМ КРЕДИТ ДА КУПУМ КЪЩА ОТ РЕАЛНА И ГЕНУЙНА ЗАЕМНА КОМПАНИЯ, ПОКАЗАНА Кредитна фирма на Ranner. Днес съм много щастлив и БОГ БЛЕС СИТИ БАНК КОМПАНИЯ. , Казвам се Катица Аз съм от българия Търся истинска компания за заем през последните 5 месеца, за да си купя къща всичко, което имах, беше куп измами, които ме накараха да им се доверя и накрая от деня, те ми взеха парите, без да дам нищо в замяна, всички надеждата ми беше загубена, обърках се и бях разочарован, никога не исках да имам нищо общо с компаниите за заем в интернет, така че отидох да взема назаем малко пари от приятелю, казах й всичко, което се случи и тя каза, че може да ми помогне, това тя знае компания за заем, която може да ми помогне с каквато и да е сума заем имам нужда от мен с много нисък лихвен процент от 2%, че тя просто получи заем от тях, тя ме насочи как да кандидатствам за заема, аз го направих точно както тя ми каза, кандидатствах с тях по имейл (rannerloan565@gmail.com) Никога не вярвах, но се опитах и ​​на моя най-голямата изненада получих заема в рамките на 24 часа, не можех да повярвам, отново съм щастлив и богат и благодаря на Бога, че такъв заем компании като тази все още съществуват при тази измама навсякъде, Моля, съветвам всички, които се нуждаят от заем, да отидат  (rannerloan565@gmail.com) те никога няма да ви провалят, и животът ви ще се промени, както моят. Бърз контакт (rannerloan565@gmail.com) днес и вземете вашия заем от тях, Бог да благослови фирмата за заем на градската банка за истинското им предложение за заем.  Уверете се, че се свържете с фирмата на Renner за заем, тъй като получих заема успешно от тази компания без стрес.
Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg