Макс раздава награди на 1000 потребители

1719
Макс раздава награди на 1000 потребители

Мобилният телекомуникационен оператор Макс подарява на 1000 произволни потребители на гласовата услуга Voicer време за разговори на стойност 5, 10, 50 или 100 лв. Печелившите потребители и размерът на презаредените пакети са избрани на случаен принцип след теглене с компютърен софтуер.

„Всеки месец използването на гласовата ни услуга Voicer се увеличава и не говоря само за увеличаване на броя на потребителите, а за увеличаване на изговорените минути във Voicer на потребител. Това е сигурен белег, че когато хората започнат да използват гласовата ни услуга, особено за разговори към чужбина, в началото по навик се стремят да водят по-кратки разговори.

След това, като видят колко евтино им излизат разговорите с нашето тарифиране по секунди, се отпускат и говорят повече. Тази тенденция ясно показва, че OTT решенията могат да повлияят положително на потребителското поведение, затова решихме да зарадваме потребителите си, като подарим презареждане на Voicer на 1000 клиенти.“ – сподели Нейчо Величков, изпълнителен директор на Макс.


Предплатената гласова услуга Voicer, която е достъпна на смартфони или таблети с Android и iOS, беше пусната от телекомуникационния оператор Макс през есента на 2015 г.

Използва се през софтуерно приложение и предлага качествени аудио и видео разговори, изпращане на видео и текстови съобщения през супер бързата 4G LTE мрежа на Макс, както и през всяка налична интернет връзка - 3G и WiFi.

Голямо предимство на гласовата услуга Voicer е отчитането на секунда, като точното отчисление от сметката може да се провери веднага след приключване на разговора.

Една минута към всички мобилни и фиксирани мрежи в България през Voicer струва 5 стотинки, а към държави от Първа международна група – 10 стотинки. Voicer може да се използва с номер от номерационния план на Макс (започващ с +359 999) или с пренесен такъв от друг български оператор. Всеки потребител може да инсталира приложението на до 5 крайни устройства.

Стартов пакет или пакет за презареждане на Voicer може да бъде закупен в търговските обекти на компанията или онлайн на http://www.maxtelecom.bg

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg