Подразделението на френската банка BNP Paribas - BNP Paribas Real Estates обяви създаването на три нови партньорства в Албания, България и Сърбия с Danos & Associates, с които компанията вече има партньорства в Гърция и Кипър от май 2008 г., става ясно от съобщение на сайта на банката.

"Нашата международна стратегия за развитие е базирана на желанието ни да дадем максимално добра информация на клиентите си, изпълнявайки всички техни изисквания", коментира Хенри Фори, зам. управляващ директор на BNP Paribas Real Estate.

Интересуваме се от новите възможности, които предлагат развиващите се пазари в този регион, като сме уверени в качеството на услугите, предоставяни от Danos & Associates, които са от много години на този пазар, допълва Фори.

Нашите екипи в Албания, България и Сърбия отговарят на всички изисквания на BNP Paribas Real Estate за опит и познаване на местните пазари.

Ние присъстваме в тези три страни от много време, като имаме намерение да станем лидери на Балканския имотния сектор, разширявайки броя и качеството на предлаганите от нас услуги, заяви Панос Данос, упр. директор на Danos & Associates.

С новите партньорства BNP Paribas Real Estate вече ще развива дейност в общо 29 страни в цяла Европа.