Какво по-хубаво от топла вана с пяна? Ами топла вана с пяна и прекрасна гледка. А най-добре би било вана с много пяна и фантастична гледка към открито място.

Добрата новина е, че се появяват все повече луксозни хотели, които могат да ви предложат тази мечтана екстра. Легнал във ваната, в повечето хотели човек може да съзерцава само плочките или тавана на банята.

Панорамните бани, подбрани във фотогалерия на Билд.де обаче гарантират пълното удоволствие.

Ocean Lodge - остров Кенгуру, Австралия

Можете да избирате между уелнес банята с огромни прозорци към безкрайни гори.

Или просто да си вземете вана с изглед към залива Хенсън.

Huvafen Fushi - МалдивитеОтново имате избор – между вана на открито в градинатаи джакузи на фона на тюркоазеното море.

Oberoi Amarvilas - Агра, ИндияЗа това едва ли сте и предполагали – вана с гледка към Тадж Махал.Също и в уелнес вариант.

Ponta dos Ganchos - Санта Катарина (Бразилия)Не само джакузи, а и инфинити басейн, който се отоплява.Вечер можете да се наслаждавате на рибарските лодки.

Six Senses Ninh Van Bay - ВиетнамВана в бунгала в традиционен стил и високо в скалите над морето.Дори и самата вана е дървена, но луксът не липсва.

Tongsai Bay Cottages & Hotel – остров Кох Самуи, ТайландОще едно джакузи на открито – на метри от леглото с балдахин и кристалните води на океана.Това, представете си, е по-скромната версия.Има и вариант на закрито.

Azur – Куинстаун, Нова ЗеландияОгромен прозорец с директен изглед към така наречените новозеландски Алпи.

Ritz-Carlton Millenia - СингапурА това е изглед към Марина Бей и оживения Сингапур от 32-етажния хотел Ritz-Carlton Millenia.