Как да изградите успешна и надеждна търговска стратегия – този въпрос стои в основата на иновативната серия от семинари “Адмирал в твоя град“, организирана от ИП Адмирал Маркетс: шест града, в рамките на четири седмици, от самите основи на стратегията до пълноценното й прилагане.

Всеки семинар акцентира върху актуална тема в трейдинга, от основите на тренда, през първата корекция, риск мениджмънт и входни сигнали до управлението на позицията и за финал – цялата стратегия.

Идеята на тези семинари е трансформирането на теоретичните знания на трейдърите в практически. Всеки един се състои от лекции, представяни от лицензирания инвестиционен консултант Стоян Петров и форекс експертът Тихомир Станев, а също така се предоставят съвети и трикове, свързани с текущата тема.

Отделено е специално внимание на възможността за комуникация с лекторите по време на кафе-паузите и дискусионната част, когато експертите отговарят на въпроси на присъстващите.

За серията от семинари, Адмирал Маркетс ще посети най-големите градове в България, а именно Плевен, Русе, Варна, Бургас, Пловдив и София. Вече успешно се проведоха две от сесиите: в Плевен експертите на компанията идентифицираха подходящото пазарно движение, а в Русе на вниманието на всички участници бе представена първата корекция и обособяването на входна зона.

Всеки следващ семинар надгражда показаното в предходния. Затова всяка сесия ще бъде записвана и публикувана в канала на ИП Адмирал Маркетс в You Tube и в страницата във Facebook, за да е сигурно, че всеки трейдър ще има достъп до цялата предоставена информация, дори и да не е присъствал физически в изброените градове.

Проведените в Плевен и Русе семинари може да проследите онлайн тук.
Следваща спирка за „Адмирал в твоя град“ са градовете Варна (06 Април 2013) и Бургас (07 Април 2013), където ще се разгледат „управлението на риска“ и „сигнали за вход“.

Регистрацията за семинара е възможна тук.