Най-добрите банкови експерти ще вземат участие в панела „Банки“ на втория ден, 15 май, от финансовия форум „Шумът на парите“.

В четвъртото издание на събитието бъдещето на банковия сектор ще обсъждат главният изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на MKB Юнионбанк Мария Илиева, генералният директор и член на Съвета на директорите на Банка Пиреос България Маргарита Петрова-Кариди и главният икономист на УниКредит Булбанк Кристофор Павлов.

В дискусията още ще участват главният изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Българска банка за развитие Асен Ягодин и директорът „Банкиране на дребно“ в Societe Generale Експресбанк Радослав Велков.

Модератор на панела с начален час 09.00 ще бъде изпълнителният директор на Кредит Център и Кредит Пойнт Тихомир Тошев.

В столичния Шератон Хотел Балкан форумът ще продължи с експертното мнение на представители на най-големите застрахователни компании у нас. Той е с начален час 10.50.

В него ще вземат участие изпълнителният директор и член на Управителния съвет на Армеец Цветанка Крумова, изпълнителният директор и заместник-председател на Съвета на директорите на Бул Инс доц. Стоян Проданов и главният изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Уника Николай Генчев.

В четвъртото издание на форума в панел „Застраховане“ ще участват още Лазар Георгиев, член на УС на Лев Инс и директор на Софийски корпоративен център, Иво Груев, член на Управителния съвет и заместник изпълнителен директор на ЗАД Булстрад Виена Иншурънс Груп и Калин Костов, прокурист на ЗАД Алианц България.

Вижте какво заяви изпълнителният директор на БФБ Иван Такев при откриването на форума

Модератор на панела ще бъде Николай Здравков, управляващ съдружник, I&G Brokers.

Програмата ще продължи с втория панел, посветен на сектора, и по-специално на животозастраховането, който е със стартов час 12.00 на 15 май.

Участие в него ще вземат генералният мениджър на MetLife в България Георгиос Цаконас, изпълнителният директор и председател на Управителния съвет на ЗАД Булстрад Живот Виена Иншурънс Груп Светла Несторова и Андрей Александров, изпълнителен директор на Алианц България Живот.

Сред експертите, които ще се включат в дискусията, са и Евгени Бенбасат, изпълнителен директор на ОББ MetLife и Георги Георгиев, изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Уника Живот

Модератор на форума ще бъде Венцислав Арнаудов, HR&Training Manager в MetLife.

Кой посети Шумът на парите вчера можете да видите тук

През 2013 г. форумът „Шумът на парите“ се организира със съдействието на ВИП спонсора Евро Финанс и основните спонсори – SG Експресбанк, вносителят на автомобили Chevrolet, застрахователното дружество Армеец, Пенсионно-осигурителна компания Доверие и дружествата за управление на активи Актива Асет Мениджмънт и ЕФ Асет Мениджмънт. Сред спонсорите на събитието са и Balkans International Wine.

Медийни партньори на събитието са Дарик радио, телевизия Bulgaria on air, сп. Мениджър, в. Стандарт, SeeNews, imot.bg, novini.bg и insurance.bg.

Организационен партньор е компанията за управление на събития Ивенто. Форумът се осъществява с комуникационната подкрепа на агенция за връзки с обществеността AMI Communications България.

Пълната програма на събитието можете да откриете тук