На луксозния круиз по река Амазонка копнежите за свобода, романтика и приключения стават реалност. Желанието ви за вълнуващo пътуванe, на коeто да се насладите на удобствата на плаващ петзвезден хотел, може да бъде изпълнено от компанията Aqua Expeditions.

M/V Aria е дълъг 45 метра и има джакузи на открито, до което можете да се отпуснете и да правите слънчеви бани. Луксозният круизен кораб разполага и с фитнес зала специално за тези, които искат да изгорят калориите от перуанските вкусотии, които звездният главен готвач Педро Мигел Скиафино им е приготвил и сервирал в компанията на отлични южноафрикански вина.

M/V Ariа със своя 24-членен екипаж побира максимум 32 пътници в 16-те си апартамента. Всеки напълно климатизиран апартамент предлага уединение и комфорт и разполага с големи панорамни прозорци. Така можете да се наслаждавате на преминаващите пейзажи дори от двойното легло.

Не само от платформата за наблюдение, но дори от трапезарията и уютния вътрешен салон с бар винаги имате гледка към Амазонка. В допълнение към лукса, който предлага впечатляващият кораб, природата е основната атракция на круиза.

Най-луксозното от круизния кораб по Амазонка е гледката към природата.

Най-неизследваните места на Земята

Плаващи бутикови хотели: луксозният кораб на Aqua Expedition предлага ограничени места, само за видни гости.

Големите панорамни прозорци в апартаментите и в залите за хранене гарантират прекрасна гледка към природата на Амазонка.

Частната трапезария, в която главният готвач Педро Мигел Скиафино се грижи за гостите си и им предлага меню, вдъхновено от перуанската кухня.

Луксозният кораб предлага стилни двуетажни апартаменти.

Салонът на круизния кораб на Aqua Expeditions.

Под слънчевите лъчи и сред невероятната природа на Амазонка. Това е истински лукс.

5 странни тематични пасажерски кораба

Гурме менюто се сервира с избрани отлични вина от Южна Америка.

Частната палуба на мастер-апартамента на луксозния круизен кораб.

Проектиран от перуанския дизайнер Хорди Пуиг: луксозният кораб на Aqua Expeditions.