Това е един креативен начин за увеличаване на трафика на даде сайт. Популярният мексикански вестник Mas Por Mas започна да отпечатва извънредни новини в реално време върху хартиени кърпи за ръце, използвани в тоалетната.

Според PSFK вестникът е искал да накара повече хора да посещават уебсайта му, и заедно с агенцията FCB Mexico, са разработили диспенсър за хартиени кърпи за ръце, който принтира новини в реално време върху хартията, всеки път когато някой си взема къс хартия, за да изтрие ръцете си.

В диспенсър за хартиени кърпи е бил инсталиран принтер. След това той е бил свързан безжично към ежедневния новинарски поток на вестника.

Сенсори, поставени в машината, отчитат наличието на ръце пред нея, след което принтират последните новини. Според PSFK "принтерът използва специален вид мастило, който не оставя петна по ръцете на използвалите хартиените кърпи."

Всяка хартиена кърпа с новини върху нея има QR код, който пренасочва към уебсайта на мексиканския вестник. Според видеото по-долу "уникалните посетители на сайта на вестника са се увеличили с 37% за първите две седмици."