На 12 юли ще отвори врати първата специализирана академия за обучения в инвестициране на световните финансови пазари – BM trader academy.

Организаторите са си поставили за цел за това издание на академията да успеят да разкрият максимално много от тайните на финансовия свят на 40 потенциални и бъдещи финансови анализатори и инвеститори.

Основен ментор на участниците ще бъде един от най-успешните наши трейдъри – Бисер Манолов, притежаващ над 30-годишен опит в инвестициите на световните пазари.

Oглавявал е дилърския отдел на Уникредит Булбанк и е един от създателите на Българската дилърска асоциация и неин председател в периода 1998-2002 г., a oт 2001 до 2011 г. е председател на борда на Фонда за гарантиране на влоговете в банките.

Организаторите обещават на участниците да бъдат представени най-актуалните и най-успешни практики в инвестирането в акции, валути и други екзотични финансови инструменти, които до момента не са се предлагали у нас.

След завършване на академията от участниците се очаква да са изготвили своя стратегия за търговия на финансовите пазари под ръководството на Бисер Манолов, а на най-добре представителите се от тях ще бъде осигурен 1-месечен стаж.

Официален медиен партньор на академията е Profit.bg

За повече информация и записване за академията – www.bmacademy.net