Всеки уикенд през последните две седмици бременна жена и малкият й сън просят в американския град Ийст Лейк.

Вероятно заради въздействието на големия корем на жената, сина й и табелката с надпис „Моля, помогнете“, тя получава доста пари от минувачите.

Докато бдителната Мелиса Смит от Сан Диего, която един ден ги наблюдава, не забелязва нещо странно. Когато майката и детето си тръгват, те се качват в Mercedes.

Въпреки че колата не е най-нов модел, тя струва поне 30 хиляди долара. Заради това Мелиса е заинтригувана и тръгва след автомобила.

Вижте още: Бездомник в Ню Йорк сваля жени всяка вечер, за да преспи у тях

Забелязва как жената, на предната седалка със сина си и неизвестен мъж, със смях брои спечелените от просията пари. След това слиза пред търговски център и отново вдига табелката „Моля, помогнете“.

Мелиса Смит прави снимки и ги изпраща на KGTV. От там проверяват регистрационния номер на автомобила и се оказва, че притежателката му е дала адрес в апартаментен комплекс, в който жилищата се отдават под наем за поне 2500 долара на месец.

Според съседите й обаче тя се е преместила да живее на друго място, а в полицията не са получавани други оплаквания, свързани с триото, освен това на Мелиса Смит.

Жената, момчето и спътникът ми все още не са идентифицирани.