Тези двойки може да изглеждат влюбени на екрана, но се оказва, че в реалния живот изобщо не са можели да се понасят.

Вижте кои актьори е трябвало да положат всичките си театрални умения, за да търпят половинките си на снимачната площадка:

Тони Къртис и Мерилин Монро – Някои го предпочитат горещо (1959 г.)

На въпроса какво е да целунеш Мерилин Монро той отговаря „Като да целунеш Хитлер“.

Всъщност Къртис и Монро са били любовници преди филма, но по време на снимките, те вече са били бивши любовници и то в лоши отношения.

В сцената с целувката на яхтата, Къртис се оплаква, че тя почти го задушила с езика си нарочно.

Марлон Брандо и София Лорен - "A Countess From Hong Kong" (1967)

В интервю за Лари Кинг тя казва, че Марлон Брандо бил „труден човек“. Според слухове враждата започнала, когато след една сцена Брандо казал на прочутата красавица, че в носа й има косми.

Леонардо ДиКаприо и Клеър Дейнс – Ромео и Жулиета (1996 г.)

Клеър Дейнс е била само на 16 години по време на снимките, но е определила партньора си ДиКаприо като „инфантилен“. Той постоянно правел номера на екипа, което тя мразела, а той не я харесвал, защото е твърде „резервирана и стегната:.

Ник Нолти и Джулия Робъртс - I Love Trouble (1994)

Докато повечето вражди в тази класация са избледнели след приключване на снимките и някои актьори са „заровили томахавките“ в последствие, Нолти и Робъртс се мразят с години.

Виж още: Любими актьори, които никога не са получавали Оскар

Робъртс описва Ник Нолти като „напълно отвратителен“, а той казва за нея: „Всички знаят, че Джулия Робъртс не е добър човек.“

Уилям Болдуин и Шарън Стоун - Sliver (1993)

Този ужасен трилър е скалъпен набързо, с цел да се спечели от инерцията на „Първичен инстинкт“.

Стоун направо се гаврила с Болдуин за удоволствие между снимките. В една сцена с целувка пък тя така ухапала езика му, че той не можел да говори цяла седмица.

Антъни Хопкинс и Шърли Маклейн - A Change Of Seasons (1980)

Хопкинс казва, че Маклейн е „най-противната актриса“, с която някога е играл. Това явно се е отразило на филма – той е оплют от критиците, а Хопкинс е номиниран за Златната малинка.

Пиърс Броснан и Тери Хачър - „Винаги ще има утре“

Джеймс Бонд не чака никого. Актьорът Пиърс Броснан, обаче, постоянно трябвало да чака Тери Хачър, която често закъснявала за снимки.

Той признава, че не е бил много мил с нея. По-късно разбрал, че по това време Хачър е била в началото на бременността си и може би не се е чувствала добре.