През последните години Гавин Холмс се наложи като един от най-търсените лектори в световен мащаб.

Лайв-трейдинг сесиите и способите му за анализ са фокусирани върху подобряването на резултатите на начинаещи инвеститори и трейдъри, търсещи начин за генериране на печалби в тази трудна сфера.

Като автор на издателската серия „Търговия в сянката на умните пари“, Холмс детайлно разяснява основните сили, които движат пазара, както и участниците, които могат в най-силна степен да му влияят.

За последните 9 години под ръководството на Том Уилямс той усъвършенства методология, наречена Volume Spread Analisys, а след компютъризирането на системата тя започва да доказва изключителни резултати.

В рамките на предстоящия Мастър Клас в София (16-17 май, Кемпински Маринела хотел София), провеждан с медийното партньорство на Profit.bg, ще бъдат засегнати на практика темите за реалното функциониране на пазара, методите за идентификации на удобни позиции за покупка и продажба, цялостно структуриране на стратегии, съобразно графичните сигнали, които получаваме, адаптиране на стратегии, съобразно риск и времеви рамки, трендове и последователности и как цялостно да управляваме сметката си.

За детайли и регистрация: www.tradeguider.bg