Войната между Apple и Samsung е ожесточена и често се прехврърля и в социалната мрежа. Ето как реагираха от най-големия световен производител на смартфони на новите устройства, представени от Apple.

Вижте още: Apple представи новите си продукти

След представянето от Apple на писалката за 99 долара към таблета iPad Pro от Samsung пуснаха следния туит:

От южнокорейския производител обаче не се задоволиха само с това и малко по-късно попитаха гласовия асистент Siri какво мисли за заобления дисплей на модела Galaxy S6 Edge.

Отговорът е "без думи..."

Не само Samsung се включи в шеговитите туитове. Това направиха и от Sony, откъдето съвсем скоро представиха първия смартфон в света с 4К дисплей в лицето на модела Xperia Z5.

От там пуснаха туит, в който отново се обръщат към гласовия асистент на iPhone – Siri, с въпроса какво мисли за живота на батерията. Отдолу от компанията са написали „премини към Sony”.

От Samsung продължиха с туитовете, след като Apple представи 12-мегапикселовата камера на новата серия iPhone.

С туит не се сдържаха да се включат и от водещия китайски производител Huawei, който представи своя модел Mate S по време на изложението Берлин, също отличаващ се с чувствителен на натиск дисплей.

Освен това моделът се предлага и в обявения от Apple цвят за новия iPhone - розово злато. Идеята е ясна...

В крайна сметка, от Samsung приключват с един последен туит, в който се казва „добре е, че вече е ясен кой е правилният избор сега“.