Тънък огледален корпус, стилен дизайн и комфорт при работа са само част от предимствата на новия Xperia Z5 Premium от Sony, наличен в търговската мрежа на VIVACOM.

Иновативният флагман впечатлява с изчистена визия и високотехнологични характеристики, които правят модела предпочитан избор за любителите на изискани и мултифункционални смартфони.

5.5“ дисплей пресъздава изображения и видеа с резолюция от 3840 х 2160 пиксела и 806 ppi, което е 4 пъти повече от Full HD, а посредством уникалната технология за upscaling смартфонът обработва собственото или чуждо визуално съдържание до 4K Ultra HD.

Благодарение на интегрираните αTM технологии от сменяемите обективи на Sony и новия 23MP Exmor RS for mobile сензор, Xperia X5 Premium прави снимките истински шедьоври, с уникален контраст и чистота на изображението. 5MP предна камера е перфектна за селфита и видео разговори.

Флагманът е оборудван с бърз и мощен осемядрен процесор Snapdragon 810 и високоефективна 3430 mAh батерия, която издържа до 2 дни. Работи под операционна система Android OS, v.5.1 (Lollipop).

Xperia X5 Premium на Sony вече може да бъде намерен в търговската мрежа на VIVACOM на цена от 49,90 лева на месец в комбинация с тарифен план Smart XL.

Всеки, който закупи устройството от магазин на VIVACOM в периода 16 ноември – 16 декември, автоматично взима участие в томбола за спечелване на 15 броя Sony Action камера HDRAZ1.