Представете си, ако знаехте накъде ще се движат финансовите инструменти и основните трендове в рамките на година или две. Или къде ще е валутният курс на долара?

Представяте ли си, ако знаехте предварително какви ще са резултатите от най-влиятелните макроикономически показатели?

Тогава не би трябвало да се притеснявате за икономическия календар и икономическите данни нямаше да ви изненадват. Въоръжени с тези основни познания, бихте могли да спечелите доста капитал, търгувайки на финансовите пазари.

Ако можехте да виждате бъдещето, просто щеше да бъде много лесно.

За съжаление обаче, вие и останалите анализатори по света не разполагате с кристална топка. Така че трябва да погледнете в историята, за да разберете настоящето и за да се опитате да прогнозирате бъдещето.

Затова РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕМАНАРА НА ADMIRAL MARKETS ВЪВ ВАРНА НА 27.11.2015 г.

Admiral Markets представят на вашето внимание нова образователната програма за отговорна търговия - поредица от БЕЗПЛАТНИ семинари, онлайн публикации, книги и стратегии за търговия, които могат да бъдат приложени незабавно в търговията.

Стартирайки от октомври, поради засиления интерес те продължават през ноември с нов БЕЗПЛАТЕН семинар I AM trading responsibly в град Варна на 27.11.2015 г.

Там ще бъдат разгледани някои от последователно работещите методи и стратегии на някои професионални трейдъри. Ще се обърне и специално внимание на приложението MetaTrader 4 Supreme Edition, заради което Admiral Markets спечелиха награда за "Най-добър MT4 брокер" за 2015 г. във Великобритания и Германия.

Естествено, не на последно място ще бъдат раздадени и награди на стойност 2000 лв. на лотариен принцип сред участниците в края на семинара. Регистрирайте се сега, докато все още има места!

Присъединете се към кампанията I AM trading responsibly, започнете да търгувате отговорно на демо сметка с виртуални 5 000 USD. Ако откриете реална сметка до 15.12.2015 г., депозирате поне 500 лв. по нея, ще може да участвате и в конкурса „Аз търгувам отговорно" за спечелването на 20 награди, сред които и лимитиран часовник Vostok на стойност 3000 евро.

Е, готови ли сте вече да търгувате отговорно?

Източник: Admiral Markets

Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в Комисията за финансов надзор: FRN 595450.